John. F. Kennedy, relaţii amoroase cu Audrey Hepburn şi Angie Dickinson. “Era genul de bărbat cu care mama ta speră că nu te vei căsători”

21 octombrie, 2021
14 angie dic jpg jpeg

John. F. Kennedy este celebru pentru numeroasele sale aventuri, aproape la fel de mult cum este cunoscut pentru rolul său de trei ani ca preşedinte.

John. F. Kennedy a fost cel de-al 35-lea preşedinte al SUA, ales în funcţie în 1961. Mandatul său s-a încheiat prematur, pentru că a fost asasinat la sfârşitul celui de-al treilea.

De-a lungul acestei perioade, Kennedy a avut numeroase legături amoroase. Şi acum, la zeci de ani după ce a fost asasinat, dezvăluirile despre femeile pe care le-a adus în pat, în ciuda faptului că era un bărbat căsătorit, continuă să apară.

Printre cele mai populare feemei care i-au trecut prin viaţă se numără Audrey Hepburn, Gene Tierney, Anita Ekberg şi Marlene Dietrich.  Cu toate acestea, Kennedy nu s-a limitat doar la vedete. De asemenea, se ştia că îşi continua cascadoriile amoroase cu asistentele şi secretarele de la Casa Albă, precum Mimi Alford.

În timp ce unele dintre poveştile despre el rămân doar simple acuzaţii Christopher Andersen, care a scris şi cărţi despre Hillary Clinton, prinţesa Diana şi Mick Jagger, aduce o nouă lumină peste aventurile secrete avute de Kennedy. 

În volumul, „Jack şi Jackie: Portretul unei căsătorii americane”, care a fost publicat pentru prima dată în 1997 ca biografie, Andersen notează că Kennedy a păstrat misteru în privinţa unor relaţii, ceea ce părea să le facă şi mai intense. 

Kennedy s-a căsătorit cu Jacqueline Bouvier în 1953, dar nu şi-a luat ochiul de la actriţele care înfrumuseţau ecranul în acea vreme. 

Kennedy a păstrat secretă, pentru o lungă perioadă de timp, relaţia cu actriţa Audrey Hepburn, care l-a sedus cu personalitatea sa obraznică. Fostul preşedinte a crezut că Hepburn este o persoană rafinată, dar imaginea ei era departe de cea pe care o afişa în rolurile sale.

La doar 22 de ani, Lee Remick, care a jucat în „Days of Wine and Roses”, a avut o aventură cu Kennedy. Tânăra actriţă era o persoană inteligentă şi cu clasă, iar Kennedy nu a putut rezista farmecului ei.

Chiar dacă soţia sa Jacqueline ştia întotdeauna despre amorurile soţului său, relaţia cu Marilyn Monroe a fost cea care a îngrijorat-o cel mai mult.  Se temea că, dacă legătura va deveni vreodată cunoscută publicului, implicarea anterioară a lui Monroe cu şeful mafiei Sam Giancana ar expune secrete cunoscute doar de familie şi ar putea duce la punerea sub acuzare a lui Kennedy.

Cea mai lungă aventură trită de Kennedy a fost cu actriţa Angie Dickinson.  Diva din „Ocean's 11” l-a descris pe Kennedy drept cel mai sexy politician pe care l-a cunoscut vreodată: „Era genul ucigaş, un bărbat fermecător. Genul de bărbat cu care mama ta speră că nu te vei căsători”. 

Actriţa descria sexul cu Kennedy drept cel mai interesant moment din viaţa ei, adăugând că ar fi o manieră rea să spună mai multe despre această chestiune. 

În perioada dintre alegerile lui Kennedy la preşedinţie şi asumarea puterii, cei doi s-au bucurat de momentele lor liniştite din Palm Springs. Mai mulţi martori au confirmat că  povestea dintre cei doi a durat ceva timp. Betty Spelding a remarcat că motivul pentru care legătura s-a încheiat ţine de Kennedy, care şi-a dorit mai mult preşedinţia.

Dacă ar fi fost posibil să o aducă la Casa Albă, ar fi făcut-o. Se spune că în timpul petrecerii de inaugurare de la Startler-Hilton, noul preşedinte ales a dispărut o jumătate de oră pentru a avea un moment privat cu Dickinson.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg