John Kennedy şi-a înşelat soţia chiar cu propria ei soră. Cum a reacţionat Jackie şi ce a făcut ca să îşi ia revanşa

11 septembrie, 2020
1 kol jpg jpeg

John şi Jackie Kennedy sunt unul dintre cele mai discutate cupluri americane, chiar dacă ambii au murit, iar nunta lor a avut loc acum 67 de ani. Politicianul a avut o carieră strălucită, s-a căsătorit cu o icoană a stilului şi a fost unul dintre cei mai populari preşedinţi americani. Cu toate acestea, în fiecare an aflăm noi detalii despre relaţia lor. Mai mult, nu sunt foarte plăcute. Jackie a fost nefericită în viaţa ei amoroasă, iar cea care a stat la baza nefericirii ei a fost nimeni alta decât sora ei.

John Kennedy poza într-un om  de familie exemplar, un soţ grijuliu şi un tată iubitor, dar, dincolo de această imagine pe care şi-o clădise, se bucura de numeroase relaţii extraconjugale. Jackie ştia, dar prefera să tacă.

În cartea sa biografică, Jackie, Janet & Lee, Randy Taraborelli scrie că Jacqueline a vrut divorţul de mai multe ori din cauza trădării nesfârşite a soţului ei. Prima dată s-a întâmplat în 1956, după ce fiica lor, Arabella, a murit la câteva ore după naştere. Mama lui Jackie a convins-o însă să nu rupă relaţia, deoarece credea că Jackie trebuie să plătească un anumit preţ pentru căsătoria cu o persoană atât de puternică.

Jacqueline a dorit să solicite divorţul pentru a doua oară în timpul campaniei prezidenţiale a lui John. De data aceasta, tatăl viitorului şef de stat i-a oferit lui Jackie o sumă mare de bani pentru ca fiul său să nu rămână cu reputaţia pătată. Cu toate acestea, John a continuat să înşele şi mulţi credeau că una dintre amantele sale era chiar sora lui Jackie.

Caroline (Lee) Radziwill a avut trei mariaje. Prima dată Lee s-a măritat cu fiul unui editor, apoi a divorţat şi s-a căsătorit cu prinţul polonez Stanislaw Radziwill. Cuplul a avut doi copii, în ciuda unei diferenţe de vârstă de 19 ani. A treia oară, în 1988, Caroline a acceptat propunerea unui regizor american, de care s-a despărţit cu puţin înainte de moartea lui, în 2001.

Relaţia dintre surori a fost descrisă clar în cartea biografică The Fabulous Bouvier Sisters: The Tragic and Glamorous Lives of Jackie and Lee, scrisă de Sam Kashner şi Nancy Schoenberger. Jacqueline şi Caroline apăreau adesea în societate însoţite de soţii şi copiii lor, creând iluzia unei familii numeroase şi fericite. Autorii spun însă că Lee a acceptat, încă din timpul mariajului cu Michael Canfield, ofertele intime ale lui John şi chiar s-a lăudat cu „succesul” ei. În cele din urmă, informaţiile despre relaţia preşedintelui cu sora soţiei sale au fost făcute publice de scriitorul Gore Vidal. Din păcate, el s-a stins din viaţă în 2012.

Relaţia celor două surori s-a înrăutăţit din acel moment, dar adevăratul conflict s-a produs din cauza altui bărbat. Lee era încă căsătorită cu Prinţul când a întâlnit un magnat grec, Aristotel Onassis. Caroline s-a îndrăgostit de bărbatul frumos şi chiar s-a gândit să se despartă de Stanislaw.

Viaţa este însă imprevizibilă şi nu ştii niciodată ce se poate întâmpla. După lanţul evenimentelor dureroase din viaţa Kennedys (moartea fiului mai mic Patrick şi asasinarea ulterioară a lui John Kennedy), Lee a invitat-o ​​pe sora ei într-o călătorie şi i-a prezentat-o ​​lui Onassis. Prietenia lor s-a transformat în curând într-o aventură romantică, iar cuplul s-a căsătorit, chiar dacă Caroline a mărturisit că Onassis a fost singura ei iubire adevărată.

Jackie era o femeie destul de bogată, dar nu i-a lăsat surorii ei niciun ban. S-a zvonit că nu a vrut să o sprijine financiar pe amanta fostului ei soţ.

Jackie a murit fără să-şi ia rămas bun de la sora ei, Lee, care a plecat din această lume anul trecut.Recente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg