John Legend & Chrissy Teigen, dragostea în vremea social media

30 aprilie, 2017
4th Annual NFL Honors   Arrivals jpeg

Este unul dintre cuplurile care întruchipează cel mai frumos iubirea în zilele noastre – pecetluită de hitul nemuritor al artistului, All of Me.

Funny & witty. „Nimeni nu mi-a spus că după naştere voi veni şi eu în scutece acasă“, a comentat Chrissy după ce a adus-o pe lume pe Luna.

El scrie şi interpretează unele dintre cele mai frumoase cântece de dragoste. Ea are unele dintre cele mai fru­moase forme - pe care le expune în shootinguri profesioniste, dar şi în poze ultranaturale, cu tot cu vergeturi la pachet, pe contul ei de Instagram. Găteşte dumnezeieşte (are un blog gastronomic şi a publicat o carte de reţete) şi are un simţ al umorului la fel de delicios. Unii spun că n-ai cum să n-o iubeşti. Alţii că e disperată după atenţie. Dar împreună, John Legend şi Chrissy Teigen alcătuiesc unul dintre cele mai urmărite şi funny cupluri din lume.

Într-atât de urmărite, încât după ce Chris­sy a născut-o pe fiica lor, Luna, şi a ieşit la o cină romantică cu John după doar o săp­tămână, Twitterul şi Instagramul s-au cu­tremurat de critici împotriva... „denaturatei mame“, care şi-a abandonat copilul ca să fie... femeie, nu mamă. „Unde ţi-e copilul?“, i-a comentat cineva. „Habar n-am, n-o gă­sesc!“, a răspuns Teigen cu mixul ei de ones­titate, îndrăzneală şi relaxare pe marginea unor subiecte pe care le găseşte nedrepte şi deplasate. „E amuzant că împotriva mea nu a scris nimeni nimic“, i-a luat imediat apărarea Legend în faţa celor aproape 8 milioane de persoane care-i urmăresc contul. „Când ie­şim împreună la cină, criticaţi-ne pe amân­doi. De ce să fie lovită doar Chrissy? Vina e a amândurora.“ Acesta este doar un exem­plu despre cum doi oameni care se iubesc îşi continuă povestea de iubire şi după ce devin părinţi. De-asta şi suscită atâta inte­res acest faimos cuplu. Într-o lume în care ştirile vânate sunt cele despre certuri, despărţiri – temporare sau nu – şi infidelităţi, John şi Chrissy reuşesc să apară pe toate site-urile de ştiri mon­dene cu faptul că ea a ador­mit pe umărul lui în seara Galei Oscarurilor. Dar fanii lui Chrissy o plac şi pentru asta. Pentru dezinvoltu­ra ei şi simţul umorului. „Încerc să photoshopez capul lui John pe trupul sexy al lui Zayn Malik. Am cea mai tristă viaţă!“... Sau „Mereu port în buzunar un bileţel pe care scrie «John a făcut-o», în ca­zul în care sunt ucisă, fiindcă nu vreau ca el să se recăsătorească după aia! #dragosteadevărată“. Acestea sunt doar două exemple de postări din partea femeii care a ales să împărtăşească fanilor până şi fundul gol al talentatului ei soţ, po­zat de ea într-o seară romantică, în căminul conjugal. E prea mult? Păi dacă e „All of...him“, atunci să fie „all“.

image

Cei doi s-au cunoscut în 2007, când ea a apărut în clipul lui, Stereo. Dar dacă vă în­chipuiţi că lucrurile s-au aprins între ei din clipa când s-au văzut, ei bine, John are o altă versiune. „Sunt prea prudent ca să mă fi în­drăgostit de ea la prima vedere. Nu m-am gândit din prima zi că ea va fi femeia cu care mă voi însura. Abia după vreo doi ani am în­ţeles că am putea rămâne împreună pentru totdeauna. Am început să mă îndrăgostesc de ea la telefon. Ne trimiteam multe mesa­je şi aşa am descoperit cât simţ al umorului avea. De asta am început să mă îndrăgostesc prima dată. De cât de amuzantă era. Aşa mi-am dat seama că mi-ar plăcea să petrec tot mai mult timp cu ea. Ceea ce s-a şi întâm­plat în pauzele mele din turneu. Şi cu atât mai limpede a fost conexiunea dintre noi – o conexiune care a înflorit într-un mariaj şi un copil“, povesteşte John Legend despre povestea lui de dragoste cu Chrissy Teigen, care a intrat fără să ne dăm seama şi în vieţi­le noastre, măcar pentru câteva minute... pe acordurile melodiei lui, All of Me.

„Nu voi minţi. Ne-am cuplat. Apoi el a plecat în turneu“, dă replica Chrissy în ver­siunea ei. „Şi l-am lăsat singur o vreme. Cea mai mare greşeală pe care o poţi face este să încerci să ţii lângă tine cu forţa pe cineva, fiindcă asta îl va face să se gândească la câte opţiuni sunt în libertate. Am jucat cool multă vreme. Niciodată nu l-am întrebat: «Ce sun­tem, de fapt, noi? Ce e între noi?». Căsăto­ria n-a fost niciodată scopul meu, fiindcă nu sunt tradiţionalistă. Eu eram fericită doar să fiu cu el“, spune Chrissy, care avea 22 de ani când l-a cunoscut pe artist. E un joc pe care a ştiut să-l joace perfect, asumându-şi ori­ce risc. Fiindcă John era un mare iubitor de frumoase ale podiumului. „Am fost şocată să aflu că a făcut ravagii printre manechine. Eu îl credeam cel mai dulce ursuleţ“, a declarat ea despre actualul ei soţ care s-a iubit, prin­tre altele, şi cu Jessica White.

„Pe la începutul relaţiei, când eram în tur­neu cu el, era răcit şi ursuz. Nu mai avea chef de nimic şi era stresat. Mi-a zis atunci: «Nu pot să fiu într-o relaţie acum». Dar asta a du­rat doar o zi. La propriu. Ştiam că ceea ce-mi spusese nu venea din faptul că relaţia noastră nu funcţiona. Iar acum mereu glumesc cu el şi îi amintesc: «Mai ţii minte când ai vrut să te desparţi de mine?» «Da, îmi pare rău, mare greşeală aş fi făcut!». Legend explică, însă, că în realitate se temea să-şi arate sentimentele ca să nu aibă de suferit. „Toată lumea se teme de iubire, ca să nu fie rănită. În plus, bărba­ţii au impresia că nu trebuie să-şi arate de­loc emoţiile, aşa că ne păzim mai bine decât femeile. Însă atunci când întâlneşti persoana potrivită, îţi dai seama că trebuie să faci din ea o prioritate!“ Şi ce mod mai frumos de a-ţi arăta emoţiile decât piesa

, pe care John a compus-o pentru soţia lui – cei doi fil­mând împreună clipul, pentru a lansa piesa cu puţin timp înainte de nunta lor la Lacul Como din Italia, în septembrie 2013?!

image

Pasul acesta n-a garantat, însă, începutul fericirii eterne. Fiincă în ciuda eforturilor de a deveni părinţi, Chrissy nu reuşea să rămână însărcinată, iar zâmbetul ei de pe covorul roşu ascundea şi durere. Cine ar fi crezut că nebu­natica Chrissy ar fi avut vreo suferinţă? Prima mărturisire a făcut-o chiar live, într-o emisiu­ne cu Tyra Banks, recunoscând că începuse să consulte experţi în fertilitate şi că se gândea la fertilizare in vitro. A fost un drum dificil (pas­tile de fertilitate, nenumărate vizite la doc­tor, injecţii făcute în culisele show-urilor de modă), pe care l-a parcurs cu acelaşi zâmbet pe buze. Dar, în cele din urmă, fertilizarea in vitro a dat rezultate, iar în aprilie 2016, micuţa lor, Luna, a venit pe lume. Nici atunci n-a fost linişte, însă. Când Chrissy a recunoscut că ale­sese ca primul copil să fie fetiţă şi că vrea ca al doilea urmaş să fie băiat, a izbucnit un scan­dal, mulţi acuzându-i că programează sexul copiilor. „Nu ne-am creat o fetiţă“, a dat re­plica Teigen. „Am avut mai multe embrioane, băieţi şi fetiţe, şi am ales unul de sex feminin prima dată. Iar doctorii ştiu sexul embrionilor. Nu e niciun mare secret!“

image

Şi tocmai pentru a înţelege că nici acolo unde lucrurile par rupte din rai nu lipsesc greutăţile, luna trecută Chrissy a mai făcut o mărtusire – faptul că a suferit o depresie pos­tanatală. În ciuda acestei despresii, Chrissy îşi mai doreşte copii. Iar luna aceasta, a aniversat primul an de viaţă al Lunei, marcat şi pe con­turile de socializare media cu o şedinţă foto specială, cu mesajul: „Tu ai cele mai bune părţi din noi amândoi şi nu-mi vine să cred câte s-au întâmplat în primul tău an de viaţă. Te iubim până la lună şi înapoi!“

foto: Guliver/getty imagesRecente pe Ok! Magazine

kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg
leo profi jpg
nicole kidman, tom cruise jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg