John Legend şi Chrissy Teigen luptă cu infertilitatea: "nu mă mai întrebaţi când vom avea copii"!

18 septembrie, 2015
Chrissy Teigen şi John Legend se luptă să aibă copii jpeg

Celebrul model “Sports Illustrated” şi starul R&B au recunoscut recent că luptă să îşi întemeieze o familie de mulţi ani şi că-şi doresc o familie, dar “au probleme” în a concepe natural. De aceea, cei doi soţi atât de populari în lumea mondenă au apelat deja la experţi în probleme de fertilitate.

image

Chrissy Teigen a făcut înconjurul reţelelor sociale după ce a dat mai multe declaraţii sincere şi sensibile în noul ei talk-show FABLife, miercuri. Modelul de 29 de ani a vorbit despre presiunea celorlalţi privind fertilitatea şi familia: “Spun sincer că eu şi John avem probleme. Am fi avut copii de acum 5-6 ani, dacă s-ar fi întâmplat. Dar, Dumnezeule, e un proces lung! Aşa că, oricând mă întreabă cineva dacă voi avea copii, mă gândesc: «într-o bună zi, vei întreba o femeie greşită, care chiar se chinuie cu asta, şi va fi foarte dureros pentru ea». Şi urăsc astsa. Aşa că urăsc şi întrebarea. Încetaţi să mă mai întrebaţi!”.

image

Confesiunea dramatică a frumoasei soţii a lui John Legend (36) a închis gurile rele care o învinovăţeau că nu întemeiază o familie cât mai curând, deşi sunt căsătoriţi de doi ani şi au o relaţie foarte solidă din 2007, de când s-a cunoscut la filmările videoclipului artistului, “Stereo”. Pentru că nu poate rămâne însărcinată de atâţia ani, ea şi John au apelat la experţi în probleme de fertilitate.

Surprinzător, Chrissy Teigen a făcut mărturisirea devenită virală chiar în aceeaşi zi în care colega ei de emisiune, Tyra Banks, fost model de 41 de ani, a recunoscut că se luptă şi ea să rămână gravidă şi că a apelat deja la fertilizare in vitro pentru a avea un copil cu iubitul ei, fotograful Erik Asla, cu care are o relaţie de 2 ani: “Sunt sătulă să văd pe reţelele de socializare: «de ce nu ai copii? De ce nu ai copii?» Nu ştii prin ce trec!“, a spus ea anterior confesiunii colegei sale.

image


Recente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg