John Legend şi Kanye West nu îşi mai vorbesc. Ce a provocat ruptura între cei doi artişti?

3 iunie, 2020
1 kanye si legend gettyimages 461228046 jpg jpeg

"Eu şi Kanye nu mai suntem apropiaţi. Ne aflăm în locuri diferite în viaţă", declară Legend despre cel care i-a fost cândva prieten bun

John Legend (foto cu West, al[pturi de sotiile lor, Chrissy Teigen si Kim Kardashian) a recunoscut acest fapt deschis într-o discuţie cu The Times, în care a fost şi întrebat dacă această distanţare s-a produs pe fondul susţinerii deschise pe care a avut-o Kanye pentru Donald Trump. "Sincer să fiu, nu cred că suntem mai puţin prieteni din cauza lui Trump", a răspuns Legend. "Cred că fiecare ne vedem pur şi simplu de vieţile noastre. El este în Wyoming (n.r. acolo unde Kanye a cumpărat o fermă de 14 milioane de dolari). Eu sunt în Los Angeles, amândoi avem familii care ne ocupă timpul, iar între noi nu mai este nicio legătură de business, nu mai avem nicio afacere în comun ca artişti, aşadar distanţarea face parte din ciclul natural al vieţii", a mai spus Legend, explicând că el şi Kanye nu au vorbit niciodată despre politică. Totuşi, în trecut, Legend a spus răspicat: "Nu sunt de acord cu multe dintre lucrurile pe care le spune Kanye. Iar eu nu pot fi răspunzător de ceea ce spune doar pentru că suntem prieteni".

Kanye şi-a reafirmat chiar recent sprijinul pentru Trump, pe care l-a numit cândva fratele lui. "Oamenii fac supoziţii pe baza culorii pielii mele, cred că dacă sunt negru atuomat nu sunt de acord cu Trump", a spus West, care poartă şepci cu mesajul de campanie al lui Donald, Make America Great Again. Astfel, surse din cercul celor doi artişti spun că John a fost cât se poate de diplomat în declaraţiile pentru The Times, mascând elegant o ruptură definitivă între cei doi, alimentată acum şi de criza din Statele Unite. O criză provocată de uciderea unei persoane de culoare de către un poliţist, incident în faţa căruia reacţiile lui Trump, care a cerut înnăbuşirea în forţă a manifestărilor de stradă, a scandalizat opinia publică.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg