John Lennon ar fi împlinit 80 de ani. Cum se înţeleg acum fiii lui, Julian şi Sean, după ce primul a fost exclus din testamentul tatălui

9 octombrie, 2020
1 lennon jpg jpeg

Tot azi este şi ziua lui Sean Lennon, care s-a născut pe 9 octombrie, asemenea faimosului său tată

Legendarul membru al trupei Beatles a avut o viaţă marcată de două relaţii: cea cu Cynthia şi cea cu Yoko Ono, fiecare dăruindu-i câte un fiu. Întrebat într-un interviu Playboy despre copiii lui, artistul a avut la acea vreme un răspuns dureros: "90% dintre oamenii de pe planeta asta, mai ales cei din cultura occidentală, s-au născut dintr-o sticlă de whiskey într-o seară de sâmbătă, când nu exista nici cea mai mică intenţie de a face un copil. Deci 90% dintre noi suntem nişte accidente. Julian se încadrează în această majoritate, asemenea mie şi aproape tuturora. Sean, în schimb, este un copil planificat, dar asta nu înseamnă că pe Julian îl iubesc mai puţin", a declarat atunci John. Un răspuns care a trasat o diferenţă clară între fii - şi care s-a văzut şi ulterior, în testament. John şi-a lăsat toată averea lui Yoko Ono şi fiului Sean (foto jos) - excluzându-l pe Julian. Ceea ce l-a forţat pe cel din urmă la o bătălie în instanţă cu Yoko pentru o parte din moştenirea tatălui, un proces în urma căruia i s-a dat o sumă de bani nedezvăluită.

lennon2 gettyimages 95767432 jpg jpeg

Totuşi, cei doi băieţi par să fi depăşit complet orice problemă din trecut. Julian (foto stânga) are 57 de ani, iar Sean a împlinit azi 45 de ani. Vârstele maturităţii la care au lăsat în urmă orice conflict. Chiar azi, de ziua lui fratelui Sean, Julian a postat un mesaj simplu şi foarte profund: "La mulţi ani celui care e sânge din sângele meu, fratelui şi celui mai bun prieten al meu!". Nişte cuvinte care înlătură orice bănuială de rivalitate între fraţi. Şi nu este prima dată când vorbeşte frumos despre el. În aprilie 2019, Julian spunea: "Sean este un chitarist fantastic şi s-a dezvoltat extraordinar şi ca solist şi compozitor. Asta îmi place la nebunie. Am şi vorbit despre o colaborare".

Julian a vorbit cu aceeaşi ocazie şi despre relaţia actuală cu Yoko Ono. "Cred că felul cum abordez acum problema pentru mine ţine de Sean. Am înţeles că, dacă îi fac rău mamei lui Sean, îi fac rău şi lui Sean. Şi nu-mi doresc asta, pentru că îl iubesc foarte mult. Aşa că pot trece peste tot. Asta am şi făcut", a concluzionat el. Iar Sean i-a dat replica: "Julian este motivul pentru care eu m-am apucat de muzică. Pentru că am fost foarte impresionat în copilăria mea, când el şi-a lansat primul album".

Foto: Instagram, Getty Images