John Lennon, violent cu fosta soţie şi cu fiul lor: „Loveam femeile, orice femeie, nu ştiam să mă exprim altfel”

5 iunie, 2021
1 cu1 jpg jpeg

Mulţi agresori se ascund în spatele imaginii de om bogat, faimos şi talentat şi durează ani, dacă nu chiar decenii, până ce lumea să-şi dea seama de felul lor real de-a fi. În cazul fostului membru al trupei The Beatles, nici măcar nu şi-a pus cineva problema că n-ar fi acea persoană pacifistă, acel hippie care îndemna la pace şi iubire.

Lennon, care a fost împuşcat mortal în decembrie 1980, a fost nu numai un muzician supercunoscut, ci şi soţ şi tată. A cunoscut-o pe Cynthia Powell în 1958, când studiau împreună la Liverpool College of Art. „El arăta de parcă avea să-ţi tragă un pumn imediat ce-şi îndrepta privirea spre tine”, a dezvăluit Powell într-un interviu acordat jurnalistului Alex Belfield.

Au devenit iubiţi la scurt timp, cu toate că existau deja destule semnale de alarmă legate de temperamentul lui irascibil, pe care-l considera o reacţie normală la relaţia proastă pe care o avea cu tatăl său distant. Chiar din timpul facultăţii, Lennon a devenit violent cu iubita lui. A lovit-o peste faţă, iar ea l-a părăsit. Cu toate astea, s-au împăcat trei luni mai târziu.

stanga
dreapta
2 cu ea jpg jpeg
3 cu sotia jpg jpeg
1 cu1 jpg jpeg
5 cu2 jpg jpeg
6 cu3 jpg jpeg

“Şi-a cerut iertare cu disperare”, şi-a amintit Powell. „Se întâmplase totul cu repeziciune şi nu s-a putut abţine, pur şi simplu. N-a repetat figura şi nici n-aş mai fi stat cu el dacă o făcea.”

Până şi John a recunoscut, la un moment dat, că era violent cu femeile.

"Loveam femeile..."

„Obişnuiam să fiu rău cu femeile, chiar şi fizic, cu orice femeie”, a declarat John Lennon în Playboy, în 1981. „Eram un bătăuş. Nu mă putea exprima altfel şi atunci loveam. Mă luptam cu bărbaţii şi loveam femeile, orice femeie”, a adăugat fostul superstar muzical.

Chiar dacă n-a mai lovit-o niciodată pe Cynthia, găsise alte metode prin care s-o umilească, în ciuda faptului că s-au căsătorit, în 1962, şi au devenit apoi părinţii lui Julian. Însă mariajul lor a trebuit ascuns de public şi presă, pentru a nu afecta imaginea de burlac dorit de femei a lui John Lennon.

“Eram gravidă, dar am ascuns mult timp sarcina. Purtam peruci şi haine largi. Eram întrebată de numeroase ori dacă eram cumva soţia lui John Lennon, iar eu negam de fiecare dată”, a declarat fosta doamnă Lennon, în 1985, pentru NPR.

John de-abia dacă petrecea timpul cu fiul lui, iar, în 1868, i-a spus soţiei lui că o înşelase cu multe alte femei. Au conchis atunci să divorţeze, iar, în timpul procesului de divorţ, menajera lor le-a spus avocaţilor că Lennon era un consumator de droguri şi un soţ care minţea şi îşi înşela soţia.

Violent chiar şi cu băiatul lui

Mai mult de-atât, John Lennon se purta urât cu propriul copil. Obişnuia să-şi lovească băiatul de numai 5 ani, pentru tot felul de mici greşeli pe care le făcea, cum ar fi că nu stătea frumos la masă. “Existau multe droguri prin casă, iar Julian era cât se putea de manierat pentru vârsta lui...”, a precizat menajera foştilor soţi Lennon.

Ani mai târziu, chiar Julian a început să vorbească despre faimosul lui tată: „E ciudat să mă gândesc că acel om, care cânta acele melodii, era tatăl meu. Câteodată mi-e greu să pun toate piesele puzzle-ului împreună...”, a declarat el pentru Rolling Stone.

Amintirile lui Julian

“Cum poţi să vorbeşti despre iubire şi pace, când familia ta este făcută bucăţi? Nu exista comunicare între noi, ci doar adulter şi divorţ. Dacă ai fi sincer, n-ai putea face aşa ceva”, a continuat Julian. „Dacă aduci un copil pe lume, fie că ţi-ai dorit sau printr-un accident, trebuie să te asiguri că ai grijă de el. Trebuie să fii prezent în viaţa lui. Să-ţi faci timp pentru el. Totul se reduce la lucruri atât de simple...”, a precizat fiul lui John Lennon.

La insistenţele lui Powell, cei doi părinţi au încercat să se apropie din nou unul de altul, însă n-am mai reuşit acest lucru, pentru simplul motiv că John Lennon a fost împuşcat.

Foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg
Carmen Iohannis a gafat vestimentar la dineul pentru Summitul NATO de la Madrid Klaus Iohannis regina Letizia Regele Felipe al Spaniei (4) jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg