John Travolta, imagini răvășitoare și nemaivăzute până acum cu regretata sa soție, Kelly Preston

15 mai, 2023

Weekendul ce tocmai s-a încheiat a marcat în SUA o zi foarte importantă, o sărbătoare dedicată mamelor. Iar pentru cei cu mama în cer, ziua a fost marcată cu amintiri emoționante.

John Travolta și Kelly Preston jpg

Este și cazul familiei Travolta, care și-a amintit cu drag și dor de regretata Kelly Preston, care a plecat dintre noi mult prea devreme, din cauza unui cancer care a răpus-o, într-un final.

John Travolta a distribuit imagini nemaivăzute până acum ale iubitei sale soții, Kelly Preston, pentru a marca Ziua Mamei.

Actorul din ”Grease”, în vârstă de 69 de ani, a postat pe Instagram, duminică dimineață, un clip în care o vedem pe mama copiilor săi surprinsă de un cadou, de Ziua Mamei, în căminul lor.

În videoclip, observăm o Kelly Preston radiantă, fericită în timp ce deschidea cadoul pe care era notat: ”Mama”. Cam așa arăta o zi a mamei când actrița era în viață. Și de fiecare dată, copiii și John Travolta sunt din ce în ce mai emoționați când își amintesc momentele de bucurie cu Kelly în viață. În descrierea videoclipului distribuit fanilor pentru prima dată, John, împreună cu copiii săi Ella, 23 de ani, și Benjamin, 12 ani, au împărtășit un mesaj emoționant: „La mulți ani de Ziua Mamei! Kelly, ne este dor de tine și te iubim! Dragii tăi Ben, Ella și John.”

Fanii s-au grăbit să-și arate susținerea în ceea ce este o zi grea pentru familia Travolta. Ei au pierdut-o pe Kelly în iulie 2020, la vârsta de 57 de ani, în urma unei lupte cu cancerul de sân. „Știu că ți-e dor de ea, era atât de frumoasă”, a scris un fan, în timp ce un altul a adăugat: „Inima ta și inima ei vor fi mereu conectate. La mulți ani în eternitate de Ziua Mamei, Kelly”. Un al treilea a adăugat: „Frumusețe pură în interior și în exterior. Vă trimit dragoste ție și familiei tale”.

Într-adevăr, viața lui John Travolta a fost presărată de evenimente tragice. În 2009, cuplul John Travolta - Kelly Preston a fost zguduit de o dramă imensă: fiul lor, Jett, primul lor născut, a murit la doar 16 ani, în urma unei crize convulsive! John Travolta a mărturisit că au fost devastați, atât ei, cât și copiii. Mai ales Benjamin a fost extrem de afectat.

Actorul a făcut câteva confesiuni dramatice în emisiunea lui Kevin Hart, ”Hart to Heart”, despre cum a gestionat situația cu mezinul său: ”El mi-a spus că se teme să nu plec și eu, așa cum au plecat mama sa și fratele său. I-am explicat că situația este cu totul alta. Că mama lui a fost bolnavă, că eu sunt mai longeviv. I-am spus cu sinceritate că nimeni nu știe când vine sfârșitul. Fratele său a plecat la 16. Mama lui, la 57. Și eu pot muri mâine. Și el poate muri. Oricine poate muri.”, a spus actorul, sfâșiat de durere.

”Însă hai să vedem partea bună, să trăim cât ne este dat și s-o facem frumos.”

Foto: Getty și Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG
Michael Douglas Zeta Jones GettyImages 1490705108 jpg
John Travolta și Kelly Preston, GettyImages (2) jpg
vedete la deschiderea VS jpg
Roberto Cavalli a murit   pagina oficiala jpg
Demi Moore, Profimedia (7) jpg
Angelina Jolie pe Boadway, Profimedia (10) jpg
Oana și Mioara (1) jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg