John Travolta își plânge și acum soția și fiul decedați! ”Nu trece nicio zi fără să vă simt aproape”

15 aprilie, 2024

Răvășitor! Însuși John Travolta anunța în 2020 că soția sa Kelly Preston murise, după o lungă bătălie cu cancerul. Decesul ei a survenit la unsprezece ani după ce își pierduseră fiul, pe Jett.

John Travolta și Kelly Preston, GettyImages (2) jpg

Cert este că și acum, patru ani mai târziu, actorul este la fel de devastat de pierderea lui Kelly Preston.

În weekend, John Travolta a marcat un moment dureros pentru el: ar fi fost ziua fiului său decedat. Jett ar fi împlinit 32 de ani. Însă nu a rămas decât amintirea sa, pe care tatăl său o cinstește, ori de câte ori are ocazia. Actorul a publicat o fotografie de familie rară alături de regretata sa soție, Kelly Preston, și de fiul lor iubit. „La mulți ani, Jetty-ul meu – nu trece o zi în care să nu fiți cu mine!” a scris el în descriere.

John Travolta, Kelly Preston și fiul Jett, Instagram PNG

Starul acum în vârstă de 70 de ani a fost inundat de mesaje de compasiune. Fanii și prietenii actorului au dorit să îl sprijine cu ocazia acestei triste aniversări.

Jett a murit la vârsta de 16 ani, în 2009

În 2009, Jett Travolta a murit tragic, la vârsta de 16 ani. Adolescentul, care se afla în vacanță cu familia în Bahamas, a decedat după ce a suferit o criză de epilepsie. Jett avea un istoric de convulsii de la vârsta de doi ani și a fost internat la 15 luni cu boala Kawasaki. De asemenea, băiatul suferea și de spectrul autist.

La 11 ani de la moartea fiului său, John avea să anunțe și pierderea soției sale, Kelly, care a murit la vârsta de 57 de ani, după ce fusese diagnosticată cu cancer la sân.

În 2020, John Travolta a scris pe pagina sa oficială că soția lui a pierdut lupta cu cancerul, într-o postare emoționantă: ”„Cu inima grea vă aduc la cunoștință că iubita mea soție Kelly a pierdut lupta cu cancerul la sân, pe care o ducea de doi ani, deși a fost foarte curajoasă și s-a bucurat de dragostea și sprijinul multor oameni”.

În ciuda acestor drame, John Travolta și-a găsit resursele necesare pentru a fi un tată bun pentru ceilalți doi copii ai lor: Ella și Benjamin.

John Travolta si copiii sai, Ben si Ella Bleu   Instagram jpg

Fiica Ella, 24 de ani, și fiul, Benjamin, 13 ani au fost incredibil de puternici în ciuda experiențelor prin care au trecut. Vorbind cu Esquire în 2021, John a explicat că obiectivul său principal va fi întotdeauna legat de copiii săi. „Le voi asigura viitorul, îi voi ajuta și sprijini cu ceea ce vor dori să facă în viață”, a spus el.

Foto: GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Richard Dreyfuss   GettyImages 539134246 jpg
FotoJet J Lo jpg
Gheboasă, al doilea an la Untold Sursa Instagram
Rita Ora jpg
FotoJet Vera  jpg
Mazăre jpg
FotoJet Madonna jpg
Felicia Filip și Oana Pellea, premiate la gala Uniter   Andrei Gîndac, Uniter jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
FotoJet Lenny jpg
FotoJet (37) jpg
Loredana Groza ca Xena printesa rzaboinica la show ul de pe Arena Nationala de la meciul Generatiei de Aur   Instagram (1) jpg
FotoJet Cannes jpg
Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg