Johnny Depp a câștigat procesul cu Amber Heard. "Jurații mi-au dat viața înapoi“

2 iunie, 2022

După șase săptămâni de declarații, dezvăluiri, reiterări, lacrimi și consternări, curtea de justiție din Washington i-a dat câștig de cauză actorului.

Johnny Depp vs Amber Heard (2) jpg

După bătăliile legale pierdute anterior în fața fostei sale soții, cu prețul carierei și onoarei sale, Johnny Depp și-a luat revanșa cu acest nou proces, deschis în Fairfax, Washington, special pentru că acolo își are tipografia publicația „Washington Post“, în care Amber Heard l-a defăimat, acuzându-l de violență domestică - nu nominal, ci prin context.

La capătul a șase săptămâni în care avocații ambelor părți au reluat povestea lor de la zero, scoțând la lumină cele mai sordide amănunte ale relației lor, iar ei și-au pus pe tavă intimitatea, cu cele mai neașteptate aspecte și sentimente, Johnny Depp și Amber Heard au fost puși în fața unui nou verdict al mariajului lor problematic.

Johnny Depp vs Amber Heard (1) jpg

Practic, curtea de jurați i-a dat dreptate lui Johnny Depp, găsind-o vinovată pe Amber Heard de defăimarea fostului ei soț și obligând-o să plătească daune în valoare de 15 milioane de dolari.

Victoria, însă, nu a fost total a lui, întrucât juriul a mai constatat că actorul a defăimat-o și el, ordonându-i să plătească despăgubiri de 2 milioane de dolari. Amber Heard consideră nedrept acest rezultat și spune că acest verdict a redus-o la tăcere, ca victimă.

Per total, a fost un verdict de care Johnny Depp s-a bucurat, căci el nu a dorit decât ca atât publicul său, cât și Hollywoodul care l-a marginalizat să afle adevărul.

La doar câteva minute după ce a fost anunțată hotărârea judecătorească, el a postat o declarație pe rețelele de socializare. În urmă cu șase ani, viața mea, a copiilor mei, a celor dragi, precum și a oamenilor care timp de mulți ani m-au susținut și au crezut în mine, s-au schimbat pentru totdeauna. Într-o clipă, a scris Johnny Depp în preambul, adăugând că cazul a fost „un cutremur asupra vieții și carierei lui”. "Șase ani mai târziu, juriul mi-a dat viața înapoi. Sunt foarte recunoscător", a adăugat el.

Johnny Depp a explicat apoi abordarea sa de a depune o plângere împotriva lui Amber Heard pentru defăimare: „Decizia mea de a continua cazul, cunoscând foarte bine obstacolele legale cu care m-aș confrunta […], a fost luată doar după o analiză atentă. De la început, scopul aducerii acestei chestiuni în fața justiției a fost acela de a dezvălui adevărul, indiferent de rezultat. A spune adevărul a fost ceva ce le datoram copiilor mei și tuturor celor care m-au susținut mereu. Mă simt împăcat știind că, în sfârșit, am reușit acest lucru."

Actorul a mulțumit apoi tuturor celor care l-au susținut. „Sper ca demersul meu pentru a face cunoscut adevărul i-a ajutat pe alții, bărbați sau femei, care s-au găsit în situația mea și că cei care îi susțin nu vor renunța niciodată”, a adăugat el. „Ce-i mai bun urmează să vină și un nou capitol începe în sfârșit”, a concluzionat Johnny Depp, încheind cu o frază în latină: „Veritas numquam perit”/„Adevărul nu dă greș niciodată”.

Postarea lui a fost apreciată de peste 10,5 milioane de fani internauți.

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg