Johnny Depp a cucerit România cu filmul „Animale Fantastice: Crimele lui Grindelwald“

22 noiembrie, 2018
1 fb2 firstlook 01 jpg jpeg

Producţia Warner Bros. Pictures ,,Animale Fantastice: Crimele lui Grindelwald” a vrăjit box office-ul românesc şi s-a lansat pe marile ecrane cu încasări în valoare de 1.953.460 lei, după ce a fost vizionat de un număr de 84.084 spectatori.

Cea de-a doua ecranizare a seriei celor cinci aventuri din Lumea Vrăjitorească imaginată de J.K. Rowling, ,,Animale Fantastice: Crimele lui Grindelwald” a devenit astfel filmul Warner Bros. cu cea mai bună lansare de anul acesta, precum şi cea mai bună premieră din istorie a unui film din universul Harry Potter.

Regizat de David Yates, cu Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller, Zoë Kravitz, Jude Law şi Johnny Depp în rolurile principale,  „Animale Fantastice: Crimele lui Grindelwald” a putut fi vizionat în premieră pe 119 ecrane din ţară.

Filmul îi readuce împreună pe regizorul David Yates, scenarista/producătoarea J.K. Rowling, şi pe producătorii David Heyman, Steve Kloves şi Lionel Wigram, echipa care a colaborat iniţial la "Animale fantastice şi unde le poţi găsi".  Tim Lewis, Neil Blair, Rick Senat şi Danny Cohen au fost producători executivi.

Echipa de creaţie a primului film "Animale Fantastice" s-a reunit şi ea, incluzându-i pe directorul de imagine Philippe Rousselot, câştigător al Premiilor Oscar, designerul de producţie Stuart Craig, de trei ori câştigător al Premiilor Oscar, designerul de costume Colleen Atwood, de patru ori câştigătoare a Premiilor Oscar, montorul Mark Day, care a câştigat mai multe Premii BAFTA şi care a colaborat cu Yates la numeroase filme şi coordonatorii de efecte vizuale Tim Burke, câştigător al Premiilor Oscar şi Christian Manz, nominalizat la Premiile Oscar. Coloana sonoră a fost creată de James Newton Howard, nominalizat de nouă ori la Premiile Oscar.



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg