Johnny Depp a pupat un alt bărbat!

11 septembrie, 2015
Johnny Depp pupand un alt barbat jpeg

Şi i-a plăcut! Nu e prima oară, desigur. Nu va fi nici ultima. Şi poate că l-a inspirat bisexualitatea soţiei sale, Amber Heard. Dar cine este celălalt bărbat?

image

Nimeni altul decât Jimmy Kimmel, simpatica gazdă a faimosului show TV "Jimmy Kimmel Live!", al cărui invitat a fost ieri seară. Drept urmare, şi-a făcut intrarea într-un mare stil: sărutându-l cu patimă, pe gură, pe Jimmy. S-ar putea spune că au deja o relaţie cei doi, căci nu e prima dată când Depp şi Kimmel se sărută. De fiecare dată când e invitatul show-ului, actorul face acelaşi lucru. A creat o tradiţie. Ba chiar a mai sărutat şi alţi oameni de televiziune. "Am ceva cu gazdele de talk show-uri, recunosc", a declarat cu mult umor Johnny.

Starul de 52 de ani s-a aflat în platou pentru a-şi promova noul film, "Black Mass". Dar a făcut cu această ocazie o mărturisire stranie. Şi anume că nu prea se poate uita la filme. "Am o problemă să mă urmăresc filme de orice fel, dacă nu sunt documentare. La alea mă pot uita. Dar când e vorba de restul, devin narcoleptic!". Şi cum la Festivalul de Film de la Veneţia şi-a încălcat regula de a nu-şi urmări filmele în care joacă - şi asta fiindcă a fost prezent la vizionarea "Black Mass" - Johnny a izbucnit: "Am adormit mai bine de un sfert de oră. M-a tot înghiontit nevastă-mea ca să mă trezească!".

Foto: ABCRecente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg