Johnny Depp a pupat un alt bărbat!

11 septembrie, 2015
Johnny Depp pupand un alt barbat jpeg

Şi i-a plăcut! Nu e prima oară, desigur. Nu va fi nici ultima. Şi poate că l-a inspirat bisexualitatea soţiei sale, Amber Heard. Dar cine este celălalt bărbat?

image

Nimeni altul decât Jimmy Kimmel, simpatica gazdă a faimosului show TV "Jimmy Kimmel Live!", al cărui invitat a fost ieri seară. Drept urmare, şi-a făcut intrarea într-un mare stil: sărutându-l cu patimă, pe gură, pe Jimmy. S-ar putea spune că au deja o relaţie cei doi, căci nu e prima dată când Depp şi Kimmel se sărută. De fiecare dată când e invitatul show-ului, actorul face acelaşi lucru. A creat o tradiţie. Ba chiar a mai sărutat şi alţi oameni de televiziune. "Am ceva cu gazdele de talk show-uri, recunosc", a declarat cu mult umor Johnny.

Starul de 52 de ani s-a aflat în platou pentru a-şi promova noul film, "Black Mass". Dar a făcut cu această ocazie o mărturisire stranie. Şi anume că nu prea se poate uita la filme. "Am o problemă să mă urmăresc filme de orice fel, dacă nu sunt documentare. La alea mă pot uita. Dar când e vorba de restul, devin narcoleptic!". Şi cum la Festivalul de Film de la Veneţia şi-a încălcat regula de a nu-şi urmări filmele în care joacă - şi asta fiindcă a fost prezent la vizionarea "Black Mass" - Johnny a izbucnit: "Am adormit mai bine de un sfert de oră. M-a tot înghiontit nevastă-mea ca să mă trezească!".

Foto: ABC



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg