Johnny Depp a pupat un alt bărbat!

11 septembrie, 2015
Johnny Depp pupand un alt barbat jpeg

Şi i-a plăcut! Nu e prima oară, desigur. Nu va fi nici ultima. Şi poate că l-a inspirat bisexualitatea soţiei sale, Amber Heard. Dar cine este celălalt bărbat?

image

Nimeni altul decât Jimmy Kimmel, simpatica gazdă a faimosului show TV "Jimmy Kimmel Live!", al cărui invitat a fost ieri seară. Drept urmare, şi-a făcut intrarea într-un mare stil: sărutându-l cu patimă, pe gură, pe Jimmy. S-ar putea spune că au deja o relaţie cei doi, căci nu e prima dată când Depp şi Kimmel se sărută. De fiecare dată când e invitatul show-ului, actorul face acelaşi lucru. A creat o tradiţie. Ba chiar a mai sărutat şi alţi oameni de televiziune. "Am ceva cu gazdele de talk show-uri, recunosc", a declarat cu mult umor Johnny.

Starul de 52 de ani s-a aflat în platou pentru a-şi promova noul film, "Black Mass". Dar a făcut cu această ocazie o mărturisire stranie. Şi anume că nu prea se poate uita la filme. "Am o problemă să mă urmăresc filme de orice fel, dacă nu sunt documentare. La alea mă pot uita. Dar când e vorba de restul, devin narcoleptic!". Şi cum la Festivalul de Film de la Veneţia şi-a încălcat regula de a nu-şi urmări filmele în care joacă - şi asta fiindcă a fost prezent la vizionarea "Black Mass" - Johnny a izbucnit: "Am adormit mai bine de un sfert de oră. M-a tot înghiontit nevastă-mea ca să mă trezească!".

Foto: ABCRecente pe Ok! Magazine

Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la lansare salon Reconnect Calin Popescu, fratele Adelei Popescu Foto White Ruffles Photography (11) jpeg
Justin Timberlake, Jessica Biel jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg
FotoJet Amalia jpg
Haven Garner Warren, Jessica Alba și Honor Warren participă la proiecția Netflix, GettyImages jpg
Bridgerton foto Getty Images jpg
Jennifer Lopez la absolvirea mezinului lui Ben, Profimedia (2) jpg
jennifer lopez si ben affleck 24 august7 jpeg
FotoJet Ben jpg