Johnny Depp a sărit la bătaie pe platourile de filmare: „Îţi dau 100.000 de dolari să îmi dai un pumn!"

9 mai, 2018
hepta 3193849 jpeg

Cândva unul dintre cei mai apreciaţi actori de la Hollywood, Johnny Depp este acum un star din ce în ce mai dificil. Mai ales după divorţul de Amber Heard, se pare că actorul are ieşiri necontrolate şi consumă alcool frecvent.

image

Şi nu de azi de ieri se plâng oamenii cu care lucrează de comportamenul nepotrivit al lui Depp care este din ce în ce mai pretenţios pe platourile de filmare şi acţionează fără control. Chiar dacă continuă să lucreze la proiecte destul de importante, nu putem ignora faptul că Depp s-a schimbat, în rău. Ultima inspravă a actorului? O dispută între el şi un membru al echipei de filmare care aproape că s-a încheiat cu o luptă fizică.

Conform Page Six, mai multe surse au confirmat faptul că actorul a încercat să-l atace pe un coleg  şi că l-a instigat la bătaie după ce ar fi consumat alcool toată ziua. Incidentul ar fi avut loc pe platourile de filmare ale peliculei "LAbyrinth". În timpul filmărilor unei scene a fost nevoie să se închidă o întreagă stradă. Actorul ar fi „fumat şi băut toată ziua", iar când autorizaţia de închidere a străzii ar fi expirat, directorul de platou i-a comunicat lui Depp că trebuie să plece. Johnny a făcut un gest necugetat şi aproape că a sărit la bătaie, împingându-l pe om şi provocându-l la bătaie: „Îţi dau 100.000 de dolari să îmi dai un pumn!", ar fi strigat actorul. Din fericire colegul său nu a răspuns provocării.

image

Aceste detalii ies la iveală la o săptămână după ce doi foşti bodyguarzi l-au dat în judecată pe Johnny pentru că i-ar fi suprasolicitat şi i-a plătit prost timp de doi ani. Regizorul Brad Furman i-a luat apărarea lui Depp, declarând: „Johnny Depp este un profesionist, un bun colaborator şi un susţinător ai celorlalţi colegi, care îi tratează mereu pe cei din jur cu respectul cuvenit. Filmele pot fi stresante şi evenimentele minore pot ajunge să fie exagerate. Tuturor ne plac poveştile, însă nu putem vorbi de una aici!”.

Foto: Arhiva OK!Recente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg