Johnny Depp, dependent de sufleor!

5 mai, 2017
johnny depp 1457024405 jpeg

Procesul aflat acum în desfăşurare, între actor şi TMG, compania care l-a manageriat până anul trecut, scoate la iveală o serie de secrete incomode din viaţa actorului.

Procesul cu TMG afectează imaginea actorului.

Astfel, pentru a evidenţia cheltuielile exorbitante şi aberante ale starului, TMG a dezvăluit că Johnny şi-ar fi angajat cu mai mult timp în urmă un sufleor, pentru care a cheltuit sute de mii de dolari. Oficial, acesta era inginerul lui de sunet - în realitate, omul îi sufla pur şi simplu replicile în cască pe platourile de filmare de ani de zile. Iar Depp îl remunera regeşte pentru a nu mai fi nevoie să memoreze replici.

Johnny Depp a ajuns de nerecunoscut

În februarie, actorul şi-a dat în judecată managerii, acuzându-i că l-au furat cu 2,5 milioane de dolari. Firma în cauză – TMG Management Group – a depus o contraplângere, susţinând că actorul a dus o viaţă ultraextravagantă, preferând să cheltuie sume exorbitante pe orice, mai puţin pe taxele pe care le avea de achitat – dând exemplul unor cheltuieli precum 30.000 de dolari pe lună doar pe vinuri, 75 de milioane de dolari pentru renovarea a 14 imobile deţinute în timp de actor, printre care şi casele dintr-un lanţ de insuliţe în Bahamas şi o fermă de cai în Kentucky; 5 milioane cheltuite pentru achiziţionarea unui tun, ca să propulseze cenuşa unui drag prieten, la înmormântarea acestuia. Peste toate acestea, dezvăluirea unor cheltuieli pentru a-şi plăti sufleorul loveşte grav imaginea actorului, aceasta fiind privită de mulţi drept o extravaganţă prin care Depp îşi trădează meseria care l-a făcut celebru...

Foto: arhivăRecente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate