Johnny Depp, iarăși pe val. Continuă să fie imaginea unui parfum de lux și să primească o sumă fabuloasă

15 mai, 2023

Cariera lui Johnny Depp revine pe un făgaș normal, după procesul său de calomnie intens mediatizat, cu fosta sa soție, Amber Heard.

Johnny Depp, Getty (2) jpg

Actorul a câștigat procesul, după ce a pierdut multe contracte importante de imagine. Însă în tot acest tumult, casa de modă Dior l-a susținut necondiționat. Johnny Depp este deja de mult timp imaginea parfumului Sauvage, de la Dior. Casa de lux nu l-a abandonat pe actor, în pofida problemelor sale intens mediatizate. Iar acum, și-a reafirmat interesul pentru starul din ”Pirații din Caraibe”.

Johnny Depp Sauvage Dior, Profimedia 0256002296 jpg

Pentru a-și continua parteneriatul deja celebru, brandul de lux i-a oferit recent lui Johnny Depp o nouă ofertă de peste 20 de milioane de dolari, reprezentând astfel cel mai profitabil  contract dintre o vedetă și un parfum pentru bărbați din istoria industriei!

Potrivit publicației Variety, Johnny Depp a semnat un contract pe trei ani, în care va primi milioanele de dolari eșalonat, pe an, până când contractul expiră sau este reînnoit.

Johnny Depp, Getty (1) jpg

Veștile bune pentru Johnny Depp nu se opresc aici. Pe lângă contractul cu Dior, actorul joacă în filmul ”Jeanne du Barry”, a cărui premieră va avea loc la Festivalul de Film de la Cannes, pe 16 mai.

Mai mult, actorul va regiza al doilea său film. Prima dată, a fost regizor în 1997, pentru pelicula ”The Brave”, în care a și jucat alături de Marlon Brando. Acum, Johnny Depp va face echipă cu Al Pacino, căci lucrează împreună cu Barry Navidi la o nouă biografie: povestea lui Amedeo Modigliani. Filmările vor începe în Europa, în primăvara acestui an, însă distribuția nu a fost dezvăluită. După ce a câștigat procesul cu Amber Heard, actorul și-a recuperat viața, dar și rolul care i-a adus cel mai mare profit: Jack Sparrow.

În ultimii 15 ani, Johnny Depp a fost protagonistul a cinci producții „Pirații din Caraibe“, iar ultimul film în care a jucat a fost cel din 2018, „Dead Men Tell No Tales“.

În rolul lui  Jack Sparrow jpeg

Și se pare că și cei de la studiourile Disney îl vor din nou în chip de Jack Sparrow pentru următorul lor proiect. Iar oferta pe care i-ar fi pus-o pe masă nu-i de ici, de colo: nu mai puțin de 300 de milioane de dolari! Suma record înaintată de Disney este menită să-l facă pe Depp să uite că producătorii renunțaseră la serviciile sale, tocmai din cauza problemelor avute cu fosta lui soție, prea zgomotoase pentru un trust care oferă, în principal, producții pentru publicul tânăr.

Foto: Getty și ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia
Andreea Cristea colaj jpg
Gina Chirila (1) jpg
Irina Shayk la Cannes, Foto Getty (2) jpg