Johnny Depp îşi vinde şi casa din Veneţia

14 iulie, 2016
the tourist jpeg

În ianuarie 2011, după ce a petrecut câteva luni pentru a filma pelicula ”Turistul”, Johnny Depp a decis să-şi ia o casă în Veneţia. Şi nu oricare casă, ci Palazzo Dona Sangiantoffetti, una dintre puţinele clădiri cu vedere la Marele Canal, pentru care a scos din buzunar mai mult de 13 milioane de dolari. Acum, în plin divorţ, o vinde!

Scenă din „Turistul”

S-a îndrăgostit de Veneţia iremediabil şi a decis să treacă de la statutul de ”turist” la cel de ”rezident”. A fost în stare să meargă la licitaţie şi să se lupte cu un prinţ arab pentru a obţine acest palat, construit în secolul al XVII-lea.

Din păcate, acum, Johnny Depp este dispus să renunţe la această casă. Potrivit ziarului italian ”Affari Italiani”, casa a fost listată pe site-urile de specialitate, actorul încercând să obţină pe ea 10, 8 milioane de dolari, cu trei milioane mai puţin decât preţul de achiziţie.

Palatul, care fusese complet restaurat atunci când l-a cumpărat Depp, are 680 de mp, se-ntinde pe trei etaje, dispune de o terasă pe acoperiş, şi este compartimentat în şapte dormitoare şi nouă băi. Un adevărat palat! Aşadar, nu credem că va dura mult până se va arăta un cumpărător!