Johnny Depp, ovaționat minute în șir, la Festivalul de la Cannes. Noul său rol este considerat magistral

17 mai, 2023

Johnny Depp revine în forță, după o perioadă mai puțin prolifică. Actorul este foarte lăudat pentru noul său rol și a primit minute în șir de ovații marți, la Festivalul de la Cannes.

Johnny Depp, Cannes, 16 mai 2023 (2) jpg

Cea de-a 76-a ediție a prestigiosului Festival de la Cannes a găzduit și premiera noul film în care joacă Johnny Depp,  „Jeanne du Barry”. Pe 16 mai 2023, la Cannes, Franța, actorul și colegii săi au primit minute în șir de ovații, după proiecția peliculei.

Johnny Depp, Cannes, 16 mai 2023 (5) jpg

Marți, la festivitatea de deschidere a celei de-a 76-a ediții a prestigiosului festival francez, după premiera dramei biografice franceze „Jeanne Du Barry”, publicația Variety a scris că Johnny Depp a fost profund emoționat, când cei prezenți au izbucnit în urale prelungite pentru interpretarea sa în rolul Regelui Ludovic al XV-lea.

Potrivit publicației, Johnny Depp și-a reținut lacrimile în timp ce făcea cu mâna publicului,  care aplauda fervent în interiorul Grand Théâtre Lumière.

Maïwenn, actrița principală și regizorul filmului, care joacă și rolul iubitei regelui, a plâns și a spus la microfon: ”Împart acest moment cu iubitul meu, cu producătorul meu, cu Le Pacte. A fost un film care a avut dificultăți mari de finanțare. Celebrez acest moment minunat alături de toată echipa!”.

Deși sute de fani l-au aclamat pe Depp, în vârstă de 59 de ani, și și-au arătat susținerea la celebrul festival din sudul Franței, au existat și contestatari, mai ales că această ieșire este prima apariție publică a starului, după intens mediatizatul proces de defăimare împotriva fostei soții, Amber Heard. Actrița l-a acuzat de abuz pe Depp, însă actorul a ieșit victorios din confruntarea legală cu fosta soție. Cu toate acestea, există în continuare persoane care cred în vinovăția lui Johnny Depp, deși instanța s-a pronunțat în favoarea sa.

Amber Heard și Johnny Depp (2) jpg

Jurnalista Eve Barlow, prietenă apropiată cu Amber Heard, care locuiește acum în Spania cu actrița, și-a manifestat public dezgustul pentru organizarea Festivalului de la Cannes, spunând că acest eveniment are un obicei de a ”sprijini abuzatorii și violatorii”, ticluind și o etichetă interesantă pentru social media: #CannesYouNot.

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg