Johnny Depp, rol principal într-o dramă romantică după procesul cu Amber. Ce personaj celebru întruchipează actorul

11 august, 2022
Amber Heard și Johnny Depp jpg

Johnny Depp a marcat începutul noului său capitol la Hollywood prin lansarea primei imagini a viitorului său film, Jeanne Du Barry. 

Cariera actorului din Pirații din Caraibe a fost în mare parte oprită în timpul bătăliei sale juridice acerbe cu fosta sa soție , Amber Heard, dar acum totul pare să revină la normal.

Depp, în vârstă de 59 de ani, a dat-o în judecată pe Heard pentru un articol pe care ea  l-a scris pentru The Washington Post în 2018, și în care detaliază experiența ei cu abuzul domestic. Deși actorul nu era menționat, materialul sugera că diva a fost abuzată fizic și emoțional în timpul căsătoriei lor, care s-a încheiat în 2017. 

În cele din urmă, cei doi au ajuns la tribunal. Procesul a durat șase săptămâni, iar concluzia juriului a fost că actrița l-a defăimat pe actor în material.

Depp a primit despăgubiri de 8 milioane de dolari (6,6 milioane de lire sterline), în timp ce Heard a primit 2 milioane de dolari (1,6 milioane de lire sterline). 

După ce a dat uitării aceste probleme, Depp a revenit pe platouri și  filmează în prezent pentru drama de epocă Jeanne Du Barry.

johnny depp amber heard 0 0 jpeg

Depp îl va portretiza pe regele Ludovic al XV-lea, iar prima fotografie promoțională îl arată pe star într-un costum regal, inclusiv pălărie albă cu pene și păr alb ondulat, și o bandă neagră la ochi. 

Filmările au început la sfârșitul lunii iulie, după încheierea procesului. Potrivit Deadline , lucrul la noua producție va dura 11 săptămâni și va include locații precum Versailles și alte casteluri din Paris.

Povestea o urmărește pe Jeanne, o tânără femeie din clasa muncitoare care își folosește inteligența și alura pentru a urca în ierarhia socială, ajungând în cele din urmă pe radarul regelui Ludovic al XV-lea.

Distribuția îi mai include pe Benjamin Lavernhe, Pierre Richard, Melvil Poupaud, Noemie Lvovsky, Pascal Greggory și India Hair.Recente pe Ok! Magazine

Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
william84 jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Depp și avocata lui
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg
DSC 4600 jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (3) jpg
sha10 jpg
marc2 jpg
eva31 jpg
trump10 jpg