Johnny Depp rupe tăcerea: “Dizolvarea acestui scurt mariaj va fi rapidă!”

27 mai, 2016
La Curtea de justiţie, în aprilie 2016    jpeg

După neaşteptata veste că Amber Heard, soţia de 30 de ani a marelui actor, a înaintat actele de divorţ faţă de acesta zilele trecute, nici nu am înţeles prea bine situaţia că purtătorul de cuvânt al lui Johnny Depp a spart gheaţa cu primele declaraţii din partea starului.

La premiera "The Danish Girl", tot la Venetia, soţii surprinşi de fotografi într-un moment tandru

“Dat fiind mariajul lor a fost atât de scurt şi pierderea dureroasă a mamei sale, Johnny nu va face niciun comentariu privind atâtea ştiri false, bârfe, dezinformări şi minciuni despre viaţa sa personală”, a spus purtătorul de cuvânt al actorului de 52 de ani, pentru E! News. Este prima declaraţie din partea lui Depp, după ce Amber s-a separat de el pe 22 mai, conform documentelor legale – la două zile de la moartea soacrei sale, Betty Sue Palmer!

Reprezentantul lui Depp a continuat: “Din fericire, încheierea acestui scurt mariaj va fi rapidă”. Însă conform actelor de divorţ intentate de frumoasa actriţă, aceasta ar pretinde rentă viageră din partea soţului ei mult mai celebru şi mai bogat – lucru care nu va fi pus în practică uşor, de vreme ce Johnny caută să respingă cererea ei pentru ajutor financiar. Actorul a angajat-o pe Laura Wasser, reputat avocat în cazuri de divorţ celebre, pentru a-l reprezenta la tribunal, spun sursele TMZ – aceeaşi care o reprezintă pe Khloe Kardashian în divorţul de Lamar Odom.

Johnny Depp şi Amber Heard s-au căsătorit în februarie 2015, după ce s-au îndrăgostit nebuneşte la filmările pentru The Rum Diary, în 2011. Căsnicia lor de numai 15 luni nu a implicat copii, dar actorul este deja tatăl a doi adolescenţi cu Vanessa Paradis, cea cu care a avut o relaţie de 14 ani înainte de-a fi cu blonda de 30 de ani.

FOTO GETTY IMAGESRecente pe Ok! Magazine

alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg