Johnny Depp s-a simţit ”în elementul său” la Bucureşti

9 iunie, 2016
CONCERT   HOLLYWOOD VAMPIRES   BUCURESTI jpeg

Timp de câteva zile, Johnny Depp şi trupa ”The Hollywood Vampires” s-au aflat în România, pentru a susţine un concert la Romexpo, ce făcea parte din turneul european al muzicienilor.

În timpul concertului de la Romexpo, ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Cele câteva zile petrecute pe teritoriul ţării noastre se pare că i-au prins de de minune actorului, care în prezent se află în prim scandal de divorţ de soţia sa, Amber Heard.

Anumite surse au declarat pentru revista People că Depp s-a simţit extraordinar în România şi că a făcut plăcut surprins de tot ce a trăit aici. "Johnny a fost extrem de în elementul său", a declarat o sursă pentru People. "Backing-ul său vocal a fost bun şi a interacţionat cu publicul mult. Părea să se simtă de minune".

ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Depp, în vârstă de 52 de ani, şi-a exprimat mulţumirile pentru fani nu doar prin muzica sa, ci şi cu accesorii, actorul mulţumind de multe ori publicului în engleză şi exprimând că îi iubeşte pe fani. Johnny Depp a părut mulţumit de-a lungul întregului concert, a zâmbit şi a aruncat publicului una din eşarfele sale şi mai multe pene de chitară.

Echipa The Hollywood Vampires l-a surprins pe Depp cu un tort pentru aniversarea sa de pe 9 iunie. Nu doar Alice Cooper şi Joe Perry au fost în preajma vedetei, ci şi regizorul Tim Burton. "Tim Burton s-a aflat de-o parte a scenei şi se vedea cât de mult i-a plăcut reprezentaţia. Era atât de implicat în muzică, dând din cap", a declarat o sursă pentru People, exprimând că regizorul premiat cu un Glob de Aur a filmat un motaj video al trupei la Castelul Bran. Montajul va fi prezentat în timpul concertelor trupei, între 1 şi 17 iulie.

După spectacol, Depp şi membrii trupei au fost zăriţi petrecând la ultimul etaj al hotelului unde erau cazaţi, locul fiind împânzit de gărzi de corp, potrivit Mediafax.Recente pe Ok! Magazine

mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg