Johnny Depp şi-a dat foc singur când era mic

16 octombrie, 2011

Johnny Depp şi-a dat foc, din greşeală, la faţă şi păr, în copilărie, în timp ce se juca cu o torţă şi cu benzină, a mărturisit acesta la o conferinţă de presă.

Johnny Depp şi-a dat foc, din greşeală, la faţă şi păr, în copilărie, în timp ce se juca cu o torţă şi cu benzină, a mărturisit acesta la o conferinţă de presă.

Interesant este că actorul joacă acum rolul jurnalistului Paul Kemp, în "The Rum Diary", având o scenă în care pune alcool în gură şi îl aprinde. În copilărie, a încercat să facă acelaşi lucru.

"M-am jucat puţin cu focul când eram mic. Am luat puţină benzină în gură şi am scuipat-o spre o torţă, dar mi-a luat foc capul. E ciudat când iei foc. Prima reacţie este panica şi atunci pur şi simplu vrei să fugi.Cea mai proastă idee, de fapt. În momentul acela, un prieten pe nume Bones a venit şi a stins focul de pe faţa mea. Mi-a salvat viaţa", şi-a amintit actorul.

În ciuda întâmplării traumatizante din copilărie, Depp a fost fericit să repete experienţa şi a făcut singur cascadoria în film.Recente pe Ok! Magazine

brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg
Carmen Iohannis a gafat vestimentar la dineul pentru Summitul NATO de la Madrid Klaus Iohannis regina Letizia Regele Felipe al Spaniei (4) jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg