Johnny Depp şi Amber Heard ne arată că fac un cuplu frumos. Vezi cele mai noi poze cu ei!

20 ianuarie, 2015
amber heard jpeg

Nu acum mult timp, se zvonea că relaţia dintre Johnny Depp şi Amber Heard e pe butuci. Însă, observându-le ultimele apariţii împreună, n-ai zice că cei doi au trecut vreodată printr-un impas. Cei doi şi-au făcut apariţia pe covorul roşu de la premiera

Nu acum mult timp, se zvonea că relaţia dintre Johnny Depp şi Amber Heard e pe butuci. Însă, observându-le ultimele apariţii împreună, n-ai zice că cei doi au trecut vreodată printr-un impas.

Cei doi şi-au făcut apariţia pe covorul roşu de la premiera filmului Mortdecai, a cărui protagonist este Johnny Depp, debordând de fericire. Purtând o ţinută extrem de elegantă, actorul în vârstă de 51 de ani nu i-a dat nicio clipă drumul la mână frumoasei sale iubite.

Porivit unor surse, cei doi au fost extrem de drăgăstoşi unul cu celălalt şi au râs toată seara. Pesemne, şi-au rezolvat toate problemele care le umbreau fericirea şi acum se bucură din nou unul de celălalt, planurile de căsătorie fiind din nou în vigoare.

image

Nici Amber Heard nu s-a lăsat mai prejos. Frumoasa actriţă în vârstă de 28 de ani a purtat un costum negru, cu pantalon evazat, care i-a venit de minune. Cu o coafură lejeră şi un make-up discret, Amber a strălucit la braţul iubitului său.

Cei doi s-au cunoscut în 2012, pe platoul de filmare a peliculei The Rum Diary, şi s-au logodit de Crăciun în anul 2013.

Sursă foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg