Johnny Depp şi Amber Heard şi-au amânat luna de miere! Află motivul!

20 februarie, 2015

Şi-au oficializat relaţia printr-o cununie civilă care a avut loc la începutul lunii februarie la reşedinţa lor din Los Angeles, apoi s-au bucurat alături de prieteni apropiaţi de o petrecere fastuoasă pe insula privată a actorului

Şi-au oficializat relaţia printr-o cununie civilă care a avut loc la începutul lunii februarie la reşedinţa lor din Los Angeles, apoi s-au bucurat alături de prieteni apropiaţi de o petrecere fastuoasă pe insula privată a actorului din Bahamas. Şi când toată lumea se aştepta să-i vadă pe tinerii însurăţei bucurându-se unul de celălalt la umbra vreunui palmier, iată că cei doi au alte planuri!

Din păcate, cei doi nu au avut parte de luna de miere, precum era de aşteptat, căci cei doi sunt într-o perioadă foarte ocupată din punct de vedere profesional şi nu-şi pot lua câteva zile libere nici măcar pentru luna lor de miere.

Potrivit ziarului Daily Mirror, Amber (28) a fost nevoită să se întoarcă pe platourile de filmare din Londra, căci nu vrea să-şi neglijeze cariera de actriţă acum că s-a căsătorit. ”Pe cât este de fericită în legătură cu căsătoria cu Johnny, pe atât de hotărâtă este să fie luată în serios în calitate de actriţă, aşa că nu-şi va neglija îndatoririle profesionale.”, precizează o sursă din anturajul tinerei actriţe.

Aşa că, lui Johnny nu-i rămâne decât să fie mândru că soţia sa este atât de ambiţioasă şi că vrea să se afirme prin puterile proprii, nu să profite de numele, proaspăt-căpătat, Depp.Recente pe Ok! Magazine

Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
meghan- harry
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg