Johnny Depp şi Miley Cyrus, preferaţii puştilor americani

4 aprilie, 2011

Johnny Depp a fost premiat cu titlul de actorul anului de tinerii telespectatori americani, în cadrul galei Kids' Choice Awards 2011, care a avut loc sâmbătă seară, la Los Angeles. Aceste distincţii sunt oferite în fiecare an

Johnny Depp a fost premiat cu titlul de actorul anului de tinerii telespectatori americani, în cadrul galei Kids' Choice Awards 2011, care a avut loc sâmbătă seară, la Los Angeles. Aceste distincţii sunt oferite în fiecare an de postul de televiziune Nickelodeon, în urma voturilor exprimate de telespectatori.

Eddie Murphy a fost desemnat cel mai bun actor într-un film de animaţie pentru rolul acestuia din "Shrek Forever After", iar Selena Gomez a primit trofeul la categoria "actriţa de televiziune preferată", datorită rolului din "Wizard of Waverly Place".

Miley Cyrus a fost desemnată actriţa anului pentru rolul din "The Last Song", iar Jaden Smith, fiul actorului Will Smith, a fost premiat pentru evoluţia lui din "Karate Kid", desemnat cel mai bun film al anului.

vezi aici galeria foto

La categoria muzică, Black Eyed Peas a fost desemnată cea

bună trupă a anului, iar Willow Smith, sora actorului Jaden Smith, a interpretat piesa cu care s-a remarcat anul trecut, intitulată "Whip My Hair".