Johnny Depp, surprins fumând o ţigară suspectă!

19 septembrie, 2017
*EXCLUSIVE* Johnny Depp steps behind Craig's for a smoke jpeg

De când cu divorţul de Amber Heard, Johnny Depp a intrat într-un con de umbră. Asta deşi, între timp, a avut loc premiera unui nou film ”Piraţii din Caraibe”, peliculă pe care era nevoit s-o promoveze. Culmea e că şi proprietăţile sale au început să se împuţineze în această perioadă, actorul decizând să vândă multe dintre ele. Însă, nu despre aceste aspecte ale vieţii sale e vorba acum, ci de o apariţie suspectă, de zilele trecute.

foto: hepta

Fuma în spatele restaurantului în care lua masa cu prietenii

Se-ntampla chiar ieri noapte, pe când actorul se afla în restaurantul în care merg toate celebrităţile de la Hollywood, respectiv Craig`s. Acolo, un paparazzo vigilant a reuşit să-l surprindă pe celebrul actor într-o ipostază dubioasă. Deşi flancat de bodyguarzi, paparazzo-ul a surprins în imagini faptul că Johnny pufăia de zor la o ţigară cel puţin suspectă.

Ţigara părea suspectă

Evident, imaginile indică, după forma ţigării, dar şi modul în care o ţinea actorul, că n-ar fi vorba tocmai de o ţigară normal. Ci una… specială! Una care dă dependenţă şi care i-a adus pe mulţi dintre actorii de la Hollywood pe calea pierzaniei. Sperăm doar să nu fie şi cazul lui Johnny Depp…!

image

Amintim că, deşi a ieşit din lumina reflectoarelor, actorul n-a părăsit platourile de filmare. Johnny Depp filmează în prezent la peliculele ”Fantastic Beast and where to find them 2”, ”Sherlock Gnomes” şi ”Richard says goodbye”. De asemenea, de curând, a încheiat filmările la peliculele ”London Fields”, ”LAbrinth” şi ”Crima din Orient Express”, care se află deja în post-producţie. În plus, are şi două proiecte cinematografice anunţate, la care nu a început filmările: ”The Invisible Man” şi ”The libertine”. Va fi, aşadar, un an ocupat!Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg