Johnny Depp, vești foarte triste. E nevoit să-și anuleze toate aparițiile, are probleme de sănătate

30 mai, 2023

Starul ”Jeanne Du Barry” se află în imposibilitatea de a mai călători. Ce s-a întâmplat cu actorul, după ce a strălucit la Cannes?

Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg

Johnny Depp are un program foarte încărcat, dar viața iată că-l obligă să-și pună pe pauză toate planurile.

Starul care a strălucit la Festivalul de la Cannes, la premiera noii sale producții ”Jeanne Du Barry” a făcut un tur de forță recent. Din Franța, Johnny Depp a plecat spre Londra, pentru a-și promova noul film. Mai mult, este în turneu cu trupa sa Hollywood Vampires, dar a fost nevoit să-și anuleze toate aparițiile viitoare din cauza unei probleme de sănătate pe care n-o poate ignora.

Celebrul ”pirat din Caraibe” Johnny Depp este foarte dezamăgit de cele întâmplate și le-a dat vestea și fanilor săi, în online. El a explicat că e nevoit să-și anuleze concertele viitoare, planificate cu Hollywood Vampires.

„Dragii mei prieteni, îmi pare rău să vă spun că mi-am fracturat glezna, ceea ce este extrem de neplăcut! Părea doar o scrânteală, însă între Cannes și Albert Hall, situația s-a înrăutățit. O echipă medicală profesionistă m-a sfătuit să evit orice fel de activitate momentan, așa că sunt îndurerat, nu mai pot călători o vreme. Eu și băieții regretăm să ratăm New Hapshire, Boston și New York, însă stați liniștiți, vă promit că venim în Europa cu concerte extraordinare. Încă o dată, sincere scuze! Cu toată dragostea și respectul, J.D”, a scris starul public, într-o imagine dactilografiată.

Scuzele au fost prezentate și pe pagina Hollywood Vampires, unde Johnny Depp a primit mesaje de susținere.

„Johnny Depp a suferit o accidentare dureroasă la gleznă în urma aparițiilor sale recente și a fost sfătuit de către medicul său să nu călătorească. El este devastat de această întorsătură a evenimentelor, dar așteaptă cu nerăbdare să se odihnească, ca mai apoi cei patru vampiri să vă încânte cu turneul din Europa.”

Cea de-a 76-a ediție a prestigiosului Festival de la Cannes a găzduit și premiera noul film în care joacă Johnny Depp, „Jeanne du Barry”. Pe 16 mai 2023, la Cannes, Franța, actorul și colegii săi au primit minute în șir de ovații, după proiecția peliculei.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Ana Violeta sărut jpg
FotoJetKardashian Kate jpg
Elizabeth Hurley și fiul său Damian Hurley, GettyImages (4) jpg
Bradley Cooper si Gigi Hadid   profimedia 0851507160 jpg
Ricky Martin și fiii săi gemeni, Profimedia (2) jpg
Anca Serea și fiica ei Sarah foto Ok Magazine DSC 7786 (3) jpg
FotoJetChicago jpg
FotoJetKS jpg
Miki ex K Pital jpg
Julia Roberts la lansarea colecției sale de bijuterii cu Chopard, la Chateau Marmont, Los Angeles, Getty Images (2) jpg
Olivia Munn, GettyImages jpg
FotoJetLenny și Zoe Kravitz jpg
FotoJetSofiaV jpg
Printul Frederik si presupusa amanta Genoveva Casanova   Casa Regala daneza, Instagram jpg
Jennifer Aniston  sursa   Shutterstock jpg
Nadia Ferreira și Marc Anthony, Instagram (2) (1) jpg
Charlize Theron  foto   Shutterstock jpg
Madalina Ghenea   GettyImages 2076566847 jpg