Johnny Depp, vești foarte triste. E nevoit să-și anuleze toate aparițiile, are probleme de sănătate

30 mai, 2023

Starul ”Jeanne Du Barry” se află în imposibilitatea de a mai călători. Ce s-a întâmplat cu actorul, după ce a strălucit la Cannes?

Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg

Johnny Depp are un program foarte încărcat, dar viața iată că-l obligă să-și pună pe pauză toate planurile.

Starul care a strălucit la Festivalul de la Cannes, la premiera noii sale producții ”Jeanne Du Barry” a făcut un tur de forță recent. Din Franța, Johnny Depp a plecat spre Londra, pentru a-și promova noul film. Mai mult, este în turneu cu trupa sa Hollywood Vampires, dar a fost nevoit să-și anuleze toate aparițiile viitoare din cauza unei probleme de sănătate pe care n-o poate ignora.

Celebrul ”pirat din Caraibe” Johnny Depp este foarte dezamăgit de cele întâmplate și le-a dat vestea și fanilor săi, în online. El a explicat că e nevoit să-și anuleze concertele viitoare, planificate cu Hollywood Vampires.

„Dragii mei prieteni, îmi pare rău să vă spun că mi-am fracturat glezna, ceea ce este extrem de neplăcut! Părea doar o scrânteală, însă între Cannes și Albert Hall, situația s-a înrăutățit. O echipă medicală profesionistă m-a sfătuit să evit orice fel de activitate momentan, așa că sunt îndurerat, nu mai pot călători o vreme. Eu și băieții regretăm să ratăm New Hapshire, Boston și New York, însă stați liniștiți, vă promit că venim în Europa cu concerte extraordinare. Încă o dată, sincere scuze! Cu toată dragostea și respectul, J.D”, a scris starul public, într-o imagine dactilografiată.

Scuzele au fost prezentate și pe pagina Hollywood Vampires, unde Johnny Depp a primit mesaje de susținere.

„Johnny Depp a suferit o accidentare dureroasă la gleznă în urma aparițiilor sale recente și a fost sfătuit de către medicul său să nu călătorească. El este devastat de această întorsătură a evenimentelor, dar așteaptă cu nerăbdare să se odihnească, ca mai apoi cei patru vampiri să vă încânte cu turneul din Europa.”

Cea de-a 76-a ediție a prestigiosului Festival de la Cannes a găzduit și premiera noul film în care joacă Johnny Depp, „Jeanne du Barry”. Pe 16 mai 2023, la Cannes, Franța, actorul și colegii săi au primit minute în șir de ovații, după proiecția peliculei.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg
Denis Motans PNG
Sophia Loren 88 jpg
banner cristina cioran png
Mariah Carey, Getty (4) jpg
Romanita Iovan, sexy la 59 de ani   Instagram (10) jpg
Rihanna si ASAP Rocky, pictorial in 4 cu copiii   Instagram (10) jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg
Jennifer Garner ajută un nevoiaș, Profimedia (4) jpg
Naomi Campbell si Mohammed Al Turki   profimedia 0806267536 jpg