Jojo, atac la Antena 1? Declaraţie incredibilă după „Asia Express“: „Un montaj iscusit poate funcţiona perfect“

26 martie, 2019
1 paul ipate jojo asia express jpg jpeg

Au părăsit „Asia Express“ după ce Paul Ipate nu a mai putut continua să participe în emisiune, din cauza unor probleme de sănătate, iar acum Jojo a postat un mesaj cu subînţeles pe reţelele de socializare.

Actriţa îi acuză pe cei de la Antena 1 că au montat emisiunea în aşa fel încât pe post să se vadă doar ceea ce doresc producătorii, iar mesajul Cătălinei Grama a fost subiect de discuţie şi în emisiunea „Xtra Night Show“ de pe 25 martie.

Invitaţi în studioul lui Dan Capatos, Ana Morodan, Crbl şi Oase au spus că Jojo nu are dreptate şi că montajul emisiunii a fost ok. Mai mult decât atât, Capatos şi Morodan au spus că la montaj nu puteau fi adăugate vorbe pe care Jojo le-a spus şi s-au auzit pe post. În plus, Dan Capatos a precizat şi că Jojo şi Paul Ipate refuză să meargă la emisiuni pentru a vorbi despre „Asia Express“, deranjaţi fiind de ceea ce s-a întâmplat în show-ul de la Antena 1.

paul ipate jojo asia express 2 jpg jpeg

Iată mai jos mesajul Cătălinei Grama:

„Dragii noştri, mulţumim pentru toată susţinerea voastră în această perioadă. Iubirea , compasiunea, toleranţa şi întelepciunea voastră ne-au mişcat până în adâncul inimii. Voi sunteţi cei minunaţi! Dacă am învăţat ceva din călătoria noastră, acel lucru este că oamenii trebuie să trăiască pentru oameni şi nu altfel.

Paul este bine acum şi nu ştiu ce s-ar fi întâmplat dacă am mai fi continuat. Noi chiar am luptat trup şi suflet în fiecare clipă. Fără ascunzişuri, fără a fi mânaţi de altceva decat de bune intenţii şi dorinţa de a ne continua călătoria.

Celor care au ales să îmi trimită zeci de mesaje negative le spun atât: vă înţeleg. Sunt convinsă că nu sunteţi oameni răi. Îmi place să cred că binele face parte din fiecare om care există pe această planetă, chiar dacă lucrurile par altfel uneori. Aparenţele înşală. Un montaj iscusit poate funcţiona perfect în condiţiile în care intri deja în povestea creată. Este o linie fină între real şi ireal atunci când priveşti un reality show, pentru că, în cele din urmă, este un format de televiziune. Aşa că eu vă rog să îl priviţi şi raţional, dacă se poate, şi nu altfel.

Dezamăgirile, aşadar, au fost numeroase  şi nu au avut nicio legătură nici cu imunitatea, şi nici cu alte lucruri care implică regulile jocului. Am primit însă un cadou imens de la viaţă, în condiţiile date: prietenia voastră necondiţionată şi revelaţia faptului că eu şi Paul Ipate suntem făcuţi unul pentru altul, la bine şi la greu. Dacă am învăţat ceva după 20 de ani de televiziune, incluzând acest proiect, acela este că nu cifrele (audienţa) contează, oamenii contează. Mulţumesc tuturor colegilor şi prietenilor noştri din cursă, alături de care am trăit această experienţă inefabilă.

O să închei cu un citat care este dedicat celor dintre voi care ştiu să citească printre cadre şi rânduri: Iubirea este, pentru oameni şi zei, cea mai măreaţă divinitate. Vă iubim şi ne înclinăm în faţa voastră, publicul nostru“