Jojo, răsfăţată de soţ cu o vacanţă romantică. Unde au plecat cei doi

29 august, 2021
3 jojo190 jpg jpeg

Jojo şi Paul Ipate şi-au dorit o vacanţă în doi şi nu au stat prea mult pe gânduri. Cei doi au plecat pentru trei zile la Nessebar, în Bulgaria.

“Ne-am trezit… la prânz, în mică noastră vacanţă. De fapt exact asta ne-am dorit, cel puţin eu: să nu am oră de trezire. Programul de azi e un fel de fără program. Nici măcar pe plajă nu am ajuns până acum, şi oricum, e destul de aglomerat”, a mărturisit Jojo pe o reţea de socializare.

Actriţa a relatat cu lux de amănute cum decurge escapada.

stanga
dreapta
1 jojo121 jpg jpeg
5 jojo122 jpg jpeg
9 jojo123 jpg jpeg
10 jojo125 jpg jpeg
5 paul8 jpg jpeg
8 jojo11 jpg jpeg
3 jojo190 jpg jpeg

 “Prima seară în doi în Nessebar...De abia începem să descoperim locul. Suntem în oraşul vechi, la o masă, şi ne bucurăm de fiecare secundă petrecută împreună, ca oamenii mari.

Ne-am întors de la plajă după ce am încercat una dintre recomandările voastre. Am fost la Messembria Beach şi chiar nu era deloc aglomerat. Dimpotrivă. Am stat în faţă unui mic golfuleţ doar noi.

Cât timp am stat întinşi în tăcere, relaxaţi pe prosoape, am gândit la fel, pe cuvânt! Chiar ne-am gândit la faptul că ne lipsesc copiii şi că nu ne mai putem imagina o viaţă în care să fi fost doar noi, fără cei mici. Ce am face toată ziua, ne-am întrebat şi eu şi domnul Paul Ipate?Recente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg