Jojo şi Paul Ipate, suferinţa care le-a marcat vacanţa: "A fugit de acasă"

4 ianuarie, 2021
2 jojo9 jpg jpeg

Jojo, Paul Ipate şi cei doi copii şi.-au încărcat bateriile la început de an într-un loc cu multă zăpadă. Un singur lucru le-a ştirbit bucuria.

“Am avut o vacanţă aşa cum ne-am dorit. Cel mai important lucru a fost că am intrat în noul an împreună. Şi chiar dacă nici eu nici Paul nu suntem cei mai mari fani ai iernii, de dată asta chiar a fost bine venită! Iubitul meu... dacă mă oglindesc în ochii lui sunt mereu aşa cum trebuie să fiu: completă!

Azi noapte am făcut baie în ciubăr cu piticii! Ghiciţi care dintre ei a fost cea mai încântată!  Luna se vedea superb, ca într-o poveste din copilăria mea... Cel mai important este că am primit mulţi pupici delicioşi pentru experienţa asta”, a mărturisit Jojo.

 Cu toate astea, bucuria nu a fost întreagă, iar asta pentru că Negruţa a fugit de acasă. “Negruţa noastră a fugit de acasă exact în ziua plecării noastre. Am tot aşteptat-o să se întoarcă, însă nu s-a întors până azi... Dacă o vedeţi pe undeva în zona Otopeni ne-aţi face o mare bucurie dacă ne-aţi da de veste. Va rog să îmi scrieţi în privat pe instagram dacă aţi văzut o pisica neagră ca ea... Noi tot sperăm să se întoarcă, pentru că o iubim şi noi şi copiii tare mult. Neagră e parte din familie şi după dezamăgirea pe care am suferit-o cu Sfântu’, pisoiul nostru pe care l-am pierdut într-un accident de maşină, vestea cu Neagră e foarte tristă. Sper din toată inima să o găsim cu ajutorul vostru sau să se întoarcă acasă.A plecat de acasă pe 29 decembrie. Tot trag speranţa că poate o găsim”.

image


Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg