Jojo şi Paul Ipate, suferinţa care le-a marcat vacanţa: "A fugit de acasă"

4 ianuarie, 2021
2 jojo9 jpg jpeg

Jojo, Paul Ipate şi cei doi copii şi.-au încărcat bateriile la început de an într-un loc cu multă zăpadă. Un singur lucru le-a ştirbit bucuria.

“Am avut o vacanţă aşa cum ne-am dorit. Cel mai important lucru a fost că am intrat în noul an împreună. Şi chiar dacă nici eu nici Paul nu suntem cei mai mari fani ai iernii, de dată asta chiar a fost bine venită! Iubitul meu... dacă mă oglindesc în ochii lui sunt mereu aşa cum trebuie să fiu: completă!

Azi noapte am făcut baie în ciubăr cu piticii! Ghiciţi care dintre ei a fost cea mai încântată!  Luna se vedea superb, ca într-o poveste din copilăria mea... Cel mai important este că am primit mulţi pupici delicioşi pentru experienţa asta”, a mărturisit Jojo.

 Cu toate astea, bucuria nu a fost întreagă, iar asta pentru că Negruţa a fugit de acasă. “Negruţa noastră a fugit de acasă exact în ziua plecării noastre. Am tot aşteptat-o să se întoarcă, însă nu s-a întors până azi... Dacă o vedeţi pe undeva în zona Otopeni ne-aţi face o mare bucurie dacă ne-aţi da de veste. Va rog să îmi scrieţi în privat pe instagram dacă aţi văzut o pisica neagră ca ea... Noi tot sperăm să se întoarcă, pentru că o iubim şi noi şi copiii tare mult. Neagră e parte din familie şi după dezamăgirea pe care am suferit-o cu Sfântu’, pisoiul nostru pe care l-am pierdut într-un accident de maşină, vestea cu Neagră e foarte tristă. Sper din toată inima să o găsim cu ajutorul vostru sau să se întoarcă acasă.A plecat de acasă pe 29 decembrie. Tot trag speranţa că poate o găsim”.

image


Recente pe Ok! Magazine

David Beckham, alaturi de Printul Willam si Printesa Kate la Earshot Prize la Boston   GettyImages 1245316836 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
meghan- harry
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg