Jojo şi Paul Ipate vor avea o fetiţă!

13 iulie, 2016
jojo ipate vor deveni parinti jpeg

Cătălina Grama va deveni mamă pentru a doua oară. Ea şi partenerul ei, simpaticul actor Paul Ipate, vor fi fericiţii părinţi au unei fetiţe, care va veni pe lume la finalul acestui an!

Vor deveni părinţi

Fericitul anunţ a fost făcut chiar de Jojo, prin intermediul unui post pe blogul său. “Voi fi mamica. Iar!”, a mărturisit emoţionată actriţa, dimineaţa aceasta.

 “Vom fi părinţi şi ne simţim binecuvântaţi pentru că nu există fericire mai mare decât aceea de a cunoaşte iubirea de părinte.”, spune Jojo, care mărturiseşte şi că momentul în care a aflat că este însărcinată a emoţionat-o foarte mult şi s-a surprins râzând în timp ce plângea.

Jojo a făcut fericitul anunţ printr-un post pe blogul său

Actriţa a trecut deja de perioada de început de sarcină, cu greţuri, emoţii şi temeri, iar acum se poate bucura din plin de gesturile de afecţiune pe care le primeşte din partea familiei pentru micuţa lor, “o zână care doarme cuminte la mine în burtică”, aşa cum o descrie mama sa: “Când am fost gravidă cu Achim am crezut că nu poate exista fericire care să semene sentimentului special pe care l-am trăit. Privindu-mi comoara de baiat cum îmi mângâie burtica, simt că o să fac implozie de atâta bine şi frumos. Cei dintre voi care au mai mulţi copii cred ca îmi înţeleg perfect sentimentul”, îşi continuă confesiunea Jojo care va deveni mamă pentru a doua oară.

Achim, fiul Cătălinei, în vârstă de 5 ani, este foarte încântat că i se măreşte familia: “De fapt, el a fost cel care a spus că îşi doreşte o surioară înainte ca ea să existe măcar, aşa că noi credem că el a chemat-o”, mărturiseşte cu emoţie Jojo.