Jon Bon Jovi crede că fiul lui de 17 ani e infectat cu coronavirus: "A luat virusul de la unii dintre tineri care au fost pe la noi"

2 aprilie, 2020
5 jon bon jovi si fiul de 17 ani 2 jpg jpeg

Coronavirusul nu ocoleşte nici vedetele, nici famiile acestora! Conform declaraţiilor lui Jon Bob Jovi, fiul de 17 ani ar fi infectat cu coronavirus!

Şi celebrul cântăreţ se află în izolare din cauza coronavirusului, alături de familia sa. Jon Bon Jovi a făcut însă o declaraţie care a uimit, el crede cu tărie că fiul lui de 17 ani e infectat cu temutul virus: „Suntem aici deja de 15 zile, nu că ţin socoteala. Toată lumea este aici, Jacob a avut o formă uşoară a virusului, doar ce afectează partea intestinală”.

Se pare că familia este însă despărţită de fiul cel mare. Jacob se află în carantină, într-o altă locaţie. Jon Bon Jovi a rămas alături de soţia Dorothea şi ceilalţi 3 copii ai lor: Stephanie, 26 de ani, Jesse, 25 de ani şi Romeo, 15 ani.

Din declaraţiile artistului, conform abcnews.go.com, fiul lui de 17 ani ar fi fost vizitat de un doctor privat, acesta spunând despre starea lui că „acum se simte mult mai bine”. Familia s-a îngrijorat pentru starea de sănătate a adolescentului, i-a creat un spaţiu special de carantină, toţi au luat măsuri drastice: „Dorothea a creat zona de carantină pentru Jacob, cu băile unde se triază lenjeria de pat şi toate hainele şi nimeni nu poate intra acolo fără mănuşi şi mască. Ea chiar îşi pune halatul de baie invers şi poartă mereu alţi papuci. Însă el a rămas acolo până ce toate simptomele lui vor trece şi noi credem că acum este vindecat”.

Jon Bon Jovi a mai dezvăluit că fiul lui nu a fost testat pentru depistarea coronavirusului: „este foarte dificil să obţii un astfel de test”, dar el crede că Jacob a luat acest virus de la un grup de prieteni care a fost testat pozitiv:  „A luat virusul de la unii dintre tineri care au fost pe la noi, care au fost testaţi şi diagnosticaţi pozitiv şi au avut toate simptomele importante. După ce au plecat, noi am respectat toate protocoalele”.

1 fiul jon bon jovi coronavirus 1 jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
Ben Affleck și John Miller s au întâlnit în fața casei lui Jennifer Garner, Profimedia (2) jpg
Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}