Jon Bon Jovi, nu doar un star, ci și un adevărat erou. Cum a salvat recent o femeie de la moarte

12 septembrie, 2024

Jon Bon Jovi a împiedicat o femeie să se arunce de pe un pod în Nashville, iar momentul incredibil a fost filmat.

jon bon jovi m jpeg

Autorul hitului „Livin’ on a Prayer” și-a arătat partea plină de compasiune într-o salvare emoționantă care a avut loc pe podul pietonal John Seigenthaler.

Jon Bon Jovi a dovedit încă o dată că este mai mult decât o legendă a rock-ului - este un erou în viața reală. Într-un moment zguduitor surprins de o cameră de luat vederi, Jon a fost văzut ajutând la salvarea vieții unei femei în Nashville, când a convins-o să coboare de pe marginea unui pod.

Muzicianul în vârstă de 62 de ani se afla în Nashville și filma un videoclip când a văzut scena terifiantă și a intuit potențialul său dramatic.

Potrivit Departamentului de Poliție Metropolitan Nashville, incidentul s-a desfășurat marți seara, în timp ce Jon Bon Jovi și echipa sa filmau pe podul emblematic.

În imaginile împărtășite de poliția locală, Jon poate fi văzut apropiindu-se de femeia aflată pe culmile disperării, după ce trecuse deja de balustradă. Nu mai aștepta decât să sară în gol.

Artistul însoțit de o colegă s-au apropiat ușor și au ținut-o pe femeie de vorbă, până au convins-o să sară înapoi balustrada. La final, cântărețul a îmbrățișat-o.

Bon Jovi PNG

Artistul a avut o super prezență de spirit, un comportament calm și echilibrat care a fost apreciat ulterior chiar și de poliție. El și echipa sa au împiedicat ceea ce ar fi putut deveni o tragedie.

Poliția din Nashville și șeful acesteia John Drake l-au lăudat pe muzician pentru acțiunile sale rapide și pline de compasiune.

„Este nevoie de toți să ne ajutăm unul pe altul, în siguranță”, a spus Drake într-o declarație. De asemenea, departamentul de poliție a apelat la rețelele de socializare pentru a-i mulțumi lui Jon pentru rolul său în salvarea vieții femeii, postând: „Aplauze pentru Jon Bon Jovi și echipa sa pentru că au ajutat o femeie din Nashville aflată pe podul pietonal Seigenthaler marți seara, care intenționa să-și ia viața. Bon Jovi a convins-o să renunțe la gând.”

Acest gest profund uman este doar un alt exemplu al dăruirii lui Jon Bon Jovi, el obișnuiește să îi ajute pe cei din jur, potrivit HELLO!.

Bon Jovi, GettyImages jpg

Cu peste 120 de milioane de discuri vândute în întreaga lume de când și-a format trupa omonimă în 1983, Jon a fost mult timp admirat nu doar pentru muzica sa, ci și pentru munca sa caritabilă și puternica busolă morală.

Foto: Profimedia & GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Ben Affleck Getty Images (1) jpg
FotoJet Boris jpg
Rebel Wilson, GettyImages (6) jpg
 Natalia Mateuț nu se distrează totuși singură sau doar în compania prietenelor sale
Frații Jackson, Jackie, Tito, Jermaine, Marlon, Michael și Randy la Londra, octombrie 1972, GettyImages jpg
FotoJet Emmy jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (3) jpg
Marius Borg jpg
Silvia Ionita   FOTO Instagram 2 jpg
Ileana Badiu Digital Divas 4 jpg
Kate Moss Lottie Mosss profimedia 0278873630 (3) jpg
lenny kravitz  jpg
Angela Gheorghiu, Profimedia jpg
Lily Collins, Brigitte Macron, Profimedia jpg
FotoJet Demi (1) jpg
Adelina Chivu și Mihai Morar (1) jpg
Mircea Geoana   Instagram 3 jpg
FotoJet Brad jpg