Jon Stamos, arestat! Află de ce!

15 iunie, 2015

Până în prezent, actorul a fost o prezenţă destul de discretă de la Hollywood. Ei bine, vineri seară, actorul a oferit un ”spectacol gratuit” pe şoselele din Beverly Hills, fiind prins conducând sub influenţa

Jon Stamos a devenit celebru după ce a interpretat rolul lui Jessie în serialul ”Full House, din anul 1990, în care a jucat alături de gemenele Mary-Kate şi Ashley Olsen. De atunci şi până în prezent, actorul a fost o prezenţă destul de discretă de la Hollywood. Ei bine, vineri seară, actorul a oferit un ”spectacol gratuit” pe şoselele din Beverly Hills, fiind prins conducând sub influenţa alcoolului sau a drogurilor.

Potrivit Reuters.com, actorul din ”Full House” a fost oprit de politişti după ce mai mulţi oameni au reclamat că un bărbat în stare de ebrietate se află la volanul unui autoturism care se plimbă prin cartierul Beverly Hills.

Astfel, actorul în vârstă de 51 de ani a fost arestat şi dus la un spital din zonă pentru a i se face analizele, după ce actorul a acuzat diferite stări de rău.

Şi cum poliţiştii nu au vrut să comenteze pe marginea subiectului, nimeni nu ştie cum s-au soluţionat cele întâmplate. Tot ce se ştie este că actorul a părăsit spitalul la câteva zile de la acest incident şi chiar a fost fotografiat, ieri, pe aeroportul din Los Angeles, în timp ce se pregătea pentru un zbor.Recente pe Ok! Magazine

nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg