Jon Voight: primele mărturisiri despre împăcarea cu Angelina Jolie

23 octombrie, 2011

Actorul de 72 de ani a vorbit pentru prima dată despre cum a pus capăt războiului care l-a ţinut departe de fiica sa vreme de mai bine de opt ani.

Actorul de 72 de ani a vorbit pentru prima dată despre cum a pus capăt războiului care l-a ţinut departe de fiica sa vreme de mai bine de opt ani.

Fractura dintre Jon Voight şi Angelina Jolie s-a produs în 2002, când tatăl a spus despre fiica lui că are serioase probleme mentale, iar Angie a replicat, reproşându-i că i-a fost infidel soţiei lui şi mamei sale, Marcheline Bertrand. Aşa a început un război care i-a separat ani de-a rândul. Cine-a făcut primul pas spre împăcare? Brad Pitt, anul trecut, în Veneţia - a fost cea dintâi tentativă. Iar Jon spune acum că s-a hotărât să facă pace cu fiica sa după ce-a avut o revelaţie. "Am văzut dintr-o dată lucrurile diferit şi totul s-a schimbat. Acel moment mi-a schimbat întreaga viaţă. Mi-a redat fiica şi familia. Faptul că m-am împăcat cu Angie e de nepreţuit pentru mine. Îmi ador nepoţii. Ei sunt marea mea dragoste. Sunt atât de recunoscător. Atunci când fiica mea mă vede alături de ei, spune că vede în mine o altă energie, care preia controlul. Sunt atât de fericit când sunt cu ei. Şi Angie e la fel, vă daţi seama", a declarat Voight.

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg