Jonah Hill e din ce în ce mai slab. Iată-i transformarea!

12 iunie, 2017
jonah hill jpeg

Jonah Hill a slăbit spectaculos în ultimii ani! Dacă e să ne uităm la fotografiile din 2007, an în care debuta la Hollywood, şi la cele surprinse în prezent, actorul este de nerecunoscut! Parcă ar fi o altă persoană!

S-a făcut iubit pe când avea 100 + kilograme, într-o industrie în care se spune că fizicul unei persoane contează la fel de mult, dacă nu mai mult, decât talentul. Şi-a reuşit să se menţină pe valul popularităţii, indiferent de numărul kilogramelor sau de transformărilor fizice prin care a trecut în tot acest timp. În prezent, Jonah Hill e complet schimbat! A slăbit enorm şi pare altă persoană! Haideţi să-i vedem şi noi transformarea!

Mai 2017

image

Cel mai recent, actorul a declarat că s-a îngrăşat 18 kilograme pentru rolul său din ”War Dogs”, film din 2015. Din fericire, imediat după ce s-au încheiat filmările, Jonah şi-a angajat un nutriţionist şi a păstrat un jurnal al alimentaţiei sale pentru a scăpa de acele kilograme, dar şi de multe altele ”restante”. În mai, era deja de nerecunoscut!

Ianuarie 2017

image

La SAG Awards, în ianuarie 2017, Jonah afişa pentru prima dată o siluetă vizibil slăbită. A fost primul impact pe care actorul l-a creat cu transformarea lui fizică. Pe atunci, el mărturisea că i-a cerut sfaturi de nutriţie co-starului Channing Tatum.

Martie 2009

image

Aprilie 2008

image

August 2007

image

Actorul făcea cunoştinţă cu industria cinematografică. În 2007, Jonah apărea în ”Superbad”, ”Accepted”, ”Knocked Up” şi câştiga faima pentru totodeauna.

foto: Splash / arhivăRecente pe Ok! Magazine

Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg