Jonathan Rhys Meyers, cât se poate de chipeş, alături de logodnica lui

5 aprilie, 2016
France Cannes MIPTV jpeg

Superbul actor irlandez pare să aibă zile din ce în ce mai bune, după ce, anul trecut, şi-a îngrijorat fanii cu dependenţa lui de alcool şi cu acele fotografii care-l arătau beat şi răvăşit, pe stradă.

Jonathan Rhys Meyers, ieri, în Cannes

Anika Noni Rose, Jonathan Rhys Meyers şi Anna Paquin

Ei bine, fostul erou din Dinastia Tudorilor a promis că-şi va reveni şi a făcut-o, iar acest lucru i-a adus şi un rol în noul serial de televiziune Roots, care are în centru povestea unei sclave africane vândute în America.

Ieri, Jonathan Rhys Meyers, care arată pur şi simplu fenomenal la cei 38 de ani ai lui, a fost prezent alături de logodnica lui, Mara Lane, la premiera de la Cannes a serialului TV. Aici, actorul a arătat foarte chipeş în look-ul lui rock studiat, cu care ne-a obişnuit, pozând pe faimoasa Croazetă alături de colegele de serial Anna Paquin şi Anika Noni Rose.

Actorul irlandez a fost foarte binedispus

Mai târziu, Jonathan, Anna Paquin şi Anika Noni Rose au participat şi la un eveniment de gală, mai exact la Gala MIPTV, care a avut loc la Hotelul Martinez din Cannes.

Aici, tânărul cuplu Jonathan şi Mara au fost senzaţia serii, el arătând chipeş în costumul lui negru, pe corp, şi ea foarte elegantă, în rochia lungă, cu inserţii metalice şi pene. De-abia aşteptăm nunta!

Jonathan Rhys Meyers şi logodnica lui, Mara Lane

image

Foto: WENN, APRecente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
Ana Geoana logodna Garrett Cayton palatul Mogosoaia fiica lui Mircea Geoana (12) jpg
britney spears cu fiii ei jpg
anne heche jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp