Jonathan Rhys Meyers va fi tată. Uite cum arată logodnica sa însărcinată!

13 decembrie, 2016
Jonathan Rhys Meyers arrives at Cannes MIPTV Gala jpeg

Veşti fericite pentru actorul din ”Dinastia Tudorilor”. Frumuşelul Jonathan Rhys Meyers şi logodnica sa Mara Lane vor deveni părinţi pentru prima oară.

S-a confirmat! Urmează să fie părinţi!

Vestea a fost făcută publică chiar de Mara, prin intermediul contului ei de Instagram, unde a postat diverse cadre cu sarcina deja destul de avansată. În aceste imagini, Mara Lane apare cu burtica deja crescută, spre fericirea fanilor internauţi. ”Cel mai frumos cadou de Crăciun”, este mesajul pe care l-a postat drept descriere logodnica lui Jonathan Rhys Meyers.

Într-o altă captură, Mara a menţionat că sarcina i-a schimbat complet stilul de viaţă şi chiar regimul alimentar, căci n-a putut să consume carne deloc.

Mara a fost cea care a dat vestea cea mare

Cât despre sexul copilului ce va veni pe lume, cei doi au dorit să păstreze discreţia. Bănuim, însă, că ar putea fi vorba de un băieţel. Oricum vom afla răspunsul la această întrebare cât de curând, căci Mara pare a fi intrat în ultimele săptămâni de sarcină.

Mara nu a mărturisit, însă, care e sexul copilului

Cât despre fericitul tătic, Jonathan n-a declarat nimic public momentan, ceea ce nu e chiar surprinzător având în vedere că este unul dintre acei actori care delimitează foarte bine viaţa privată de cea profesională. Mara, în schimb, i-a transmis un mesaj recent pe o reţea de socializare: ”Îţi mulţumesc pentru oportunitatea de a mă face mamă, iubitule! Te iubesc!”.

În puţin timp cei doi vor deveni părinţi

Amintim că acesta este primul copil atât pentru Mara, cât şi pentru actorul din ”Dinastia Tudorilor”. Cei doi au început să se întâlnească în ianuarie 2014, iar la un an deja erau logodiţi.

foto: arhivă, InstagramRecente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg