Jorge a aflat ce sex are bebeluşul lui şi al Ramonei

6 decembrie, 2016
Jorge si sotia jpeg

George Papagheorghe şi soţia sa, Ramona, aşteaptă venirea pe lume a primului lor copil. Acum, că au aflat şi ce vor avea, băiat sau fată, au dat vestea şi fanilor.

image

Bucurie mare în familia lui Jorge (mai nou, cu numele de scenă George), a cărui familie se va mări cât de curând.

El şi soţia sa, Ramona, aşteaptă primul lor bebeluş - şi al treilea copil al familiei!

Iată anunţul făcut online de fericitul tătic:

"Nu doar că am aflat sexul bebeluşului dar vi-l spun şi vouă. ? Dragilor, aştept de mult clipa asta. Am o bucurie în suflet imensă când vă scriu acum. Sunt extaziat. Îmi dau seama că cele mai mari bucurii în viaţă sunt copiii şi realizările lor", a scris el pe blogul personal.

"Când eram mic mă visam cu 3 copii. Aşa îmi venise mie informaţia. Am ajuns până acum la nr. 2, însă, ce credeţi? Per total, am 3 copii. Fetiţa mea, Karina, fetiţa soţiei mele, Ilinca, şi vine şi cel de-al 3 bebe, care în sfârşit balansează situaţia şi testosteronul în casă. ? Da!!! Vom avea un băieţel", a anunţat artistul cu mare bucurie.

"E unul din cele mai frumoase momente din viaţa mea. Mi-am dorit din tot sufletul să fie băieţel. Să nu mă înţelegeţi greşit. Era perfect şi dacă era fetiţă. Plus că am experienţă cu fetele şi ar fi fost mai simplu. DAR, aşa cum spune vorba din popor, trebuia să ducă cineva numele mai departe (asta a fost cu dedicaţie pentru tată, care a plecat în altă dimensiune dinainte de a se naşte Karina). Aşa că numele de Papagheorghe este safe!", se mândreşte el.

"Situaţia devenea dramatică dacă ar fi fost fetiţă. Într-un sens bun.  De ce? E evident. Eram singur între cele două fete (Karina şi Ilinca), soţia mea, până şi pisica e fată + că atunci când mergem în concediul de vară o luăm şi pe mama mea. Deci clar aş fi fost în inferioritate numerică şi mai mare dacă nu ar fi fost băiat", glumeşte George.

"Lăsând gluma la o parte, vreau să-i mulţumesc soţiei mele că este însărcinată cu un băieţel perfect sănătos. Este o realizare imensă pentru amândoi. Şi îi mulţumesc pentru curaj şi încredere", a încheiat el într-o notă laudativă faţă de Ramona.Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle   Profimedia jpg
Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg