Jorge, confesiuni emoţionante despre familie: ''Am simţit că am rămas singur''

20 octombrie, 2020
1 jorge jpg jpeg

Şi-a pierdut tatăl în urma unui atac cerebral. Avea 24 de ani şi se pregătea să îşi ceară prima soţie în căsătorie. Acesta a fost momentul care l-a marcat pe Jorge iremediabil. Pierderile suferite şi divorţul pe care avea să îl traverseze mai târziu, l-au trimis pe artist în ghearele depresiei.

”Nu am vorbit cu nimeni despre moartea tatălui. Nu am vrut niciodată să expun latura asta dureroasă a mea, lacrimogenă, pe care toată lumea o are. Când tatăl meu a murit, eu făceam 24 de ani, la o zi după înmormântarea lui eu am semnat cu o casă de discuri, eram şi trist şi fericit, şi pe mine blocajul acela m-a lovit peste câţiva ani, când nu mă aşteptam. Eu credeam că am depăşit momentul, dar a murit bunicul la 90 de ani şi la şapte luni după s-a stins şi tata, am simţit că am rămas singur”, a spus Jorge în cadrul unei emisiuni TV.

Artistul nu poate uita nici acum ultima lor întâlnire.

”Eu eram în Italia când am vorbit ultima dată cu el la telefon. Atunci am mers să-mi cer prima soţie în căsătorie. Ultima discuţie faţă în faţă a fost când i-am cerut bani pentru inel. Atunci mi-a dat binecuvântarea, am băut o ţuică şi aia a fost. Când am ajuns în ţară, mama m-a sunat şi mi-a zis să merg acasă că tata e în spital, e grav. Stăteam în spital zi şi noapte, stăteam în genunchi şi mă rugam de doctori să mai facă ceva. Dar nu mai avea niciun semn vital. Tatăl meu a suferit un atac cerebral, a fost operat, dar nu a mai rezistat. A fost şoc total pentru mine şi pe toate le-am ascuns în sufletul meu, voiam să par puternic”, a relatat artistul.

Divorţul l-a împrietenit cu depresia, deşi el şi-l dorise.

”La şapte ani după moartea lui, s-a declanşat ceva, a venit o dată cu primul divorţ. Dar am zis că pot trece peste, dar după vreo doi ani de zile am clacat şi am intrat în depresie. Ziua eram bine şi noaptea plângeam ca un copil şi aveam tot felul de gânduri negative. Mergeam la preot, mă spovedeam, mă împărtăşeam, dar după am decis să merg şi la psiholog”, a încheiat vedeta.Recente pe Ok! Magazine

ray liotta 0  jpg
ABBA tineri profimedia 0154364384 jpg
Kourtney Kardashian și Travis Barker s au căsătorit (6) jpg
katie5 jpg
Andreea Marin la Lisabona (4) jpg
nicusor5 jpg
ray liotta si logodnica jpg
Kevin Spacey jpg
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după decesul lui Ray Liotta jpg
Lucian Mindruta jpg
Andrew Fletcher Depeche Mode jpg
Ray Liotta a murit (1) jpg
reghe2 jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
Andie MacDowell jpg
Mirabela Dauer la Horia Brenciu jpg
plimbare cu barca
Georgina Rodriguez jpg