Jorge, despre fiul lui în vârstă de aproape patru ani: "David îmi spune că el este fetiţă"

3 decembrie, 2020
11 fiul lui jorge se crede fetita 8 jpg jpeg

De câteva luni, Jorge se confruntă cu o situaţie neaşteptată în legătură cu fiul lui cel mic. A ales să înţeleagă despre ce e vorba, dar şi să îşi susţină copilul indiferent de alegerile pe care le face. 

Copilul cel mic al lui Jorge este pasionat de lucrurile pentru fete, artistul mărturisind că lui David îi place să se joace cu păpuşile, dar să se şi îmbrace în rochii sau alte obiecte vestimentare de acest fel. Imaginile postate de cântăreţ pe reţelele de socializare au stârnit numeroase polemici în rândul fanilor săi, iar Jorge a decis să explice cum văd el şi familia lui comportamentul băiatului lor.

"Noi avem trei copii. Băieţelul nostru are aproape patru ani de zile şi de câteva luni  noi am văzut că este interesat în a se juca mai mult cu păpuşile, vrea doar păpuşi, doar rochiţe, vrea doar cu Barbie, Elsa, Rapunzel. Nu vrea maşinuţe, nu vrea desene cu maşinuţe. Poartă bentiţe şi îşi pune păr improvizat din tot felul de cordonaşe şi iniţial la fel ca multă lume mi s-a părut aşa...am zis că băiatul noastru este băiat.

La un moment dat mi-am dat seama că eu gândesc greşit, că mentalitatea mea trebuie să se adapteze vremurilor noastre. (...) Un copil la vârsta asta nu ştie ce înseamnă aceea sexualitate, adică nu poţi să ştii dacă un băiat poartă rochiţă...gata, domne.", a spus Jorge în emisiunea lui Cătălin Măruţă.

8 fiul lui jorge se crede fetita 3 jpg jpeg

Artistul a mai ţinut să precizeze că îşi iubeşte copilul orice ar fi: 

"Pe mine David m-a convins să îl iubesc aşa cum vrea el să fie iubit, nu cum vreau eu. Nu vreau să ne constrângem copiii, să îi limităm. 

Băieţelul meu acum vreo şase luni mi-a spus, am intrat în casă şi am spus ce face băiatul meu? Şi a zis: Tati, sunt fetiţă, nu sunt băiat. Vă daţi seama că am luat-o ca pe o glumă. Apoi a ţinut-o foarte mult pe treaba asta. El voia să îşi facă unghiuţele, apoi am conştientizat faptul că el la vârsta asta trebuie să experimenteze. Pentru mine a fost o lecţie de viaţă." 

Ulterior, cântăreţul a mai dezvăluit că fiica Karina nu îndrăgeşte rochiile, preferă hainele comode, pantalonii sau adidaşii.

"Eu am început să scriu pe Instagram să îmi susţin băiatul indiferent de alegerile pe care le face şi nu numai pe băiat, dar şi pe fetele noastre. Karina nu vrea să poarte rochiţe, nu-i place să poarte rochiţe, vrea doar adidaşi şi pantaloni şi are doar 12 ani." 

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}