Jorge, în cârje la TV, după ce a fost operat: „Dacă te vaiți, îți faci viața mai grea!”

29 martie, 2023

Jorge a fost invitat ieri, 28 martie, în emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV.

1 jorge masked singer romania jpg jpeg

În vârstă de 40 de ani, Jorge a trecut recent printr-o intervenție chirurgicală la menisc. Cântărețul a participat la Survivor România 2023, emisiunea difuzată la Pro TV, și acolo s-a accidentat grav. A părăsit competiția din Republica Dominicană și a ajuns de urgență în România, unde medicii au decis să îl opereze.

Acum a apărut în cârje la Pro TV, unde a și dezvăluit că e în perioada de recuperare. „Sunt mult mai bine! În șase zile, scap! Dragilor, vă mulțumesc mult pentru mesaje! Sunt mulți care au probleme cu genunchii, cu astea. (...)

Cel mai tare doctor mi-a cusut meniscul! În momentul operației, a descoperit că am cartilajul supărat, de asta nu am voie să calc pe picior. Această operație simplă de menisc s-a transformat în 5 saptămâni așa. M-am montat, de a doua zi am început exercițiile. Dacă te vaiți, îți faci viața mai grea! Am învățat la Survivor să mă bucur de viață! E prima oară în viață când am simțit recunoștință”, a transmis artistul.

Chiar dacă a avut de suferit din cauza participării sale la Survivor România 2023, Jorge nu regretă că a acceptat provocarea. Înainte să intre în operație, cântărețul spunea că e fericit, chiar dacă traversează o perioadă dificilă. „Sunt optimist! Mulțumesc Survivor România, fără voi nu aș fi reușit să fiu la operația asta! Lăsând gluma la o parte, că mi-am asumat orice accidentare atunci când m-am dus la Survivor, e bine să nu lași să aștepți.

Când e ceva important trebuie să dai frica la o parte. Eu nu am simțit frică deloc, m-am ambiționat, am mers singur pe picioare până în sala de operație și am scos și pieptul în față pentru că era un moment în care trebuia să fiu curajos! Nu este cea mai grea operație! De-acum încolo nu poate să fie decât bine! Asta am în minte acum! Sunt fericit, e și de la perfuzii…

Urmează să am vreo 6 zile de stat acasă după care am programat să filmez două podcasturi”, a povestit Jorge în vlogul pe care l-a făcut din spital, în ziua operației, la începutul lunii martie.

Foto: arhivă, Facebook, captură Pro TVRecente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg