Jorge le-a făcut o surpriză prezentatoarelor de la Antena 1. Vezi despre ce este vorba!

20 decembrie, 2014
jorge neata jpeg

Jorge le-a făcut o surpriză imensă prezentatoarelor de la Antena 1 Andreea Berecleanu, Simona Gherghe şi Mirela Boureanu Vaida, dar şi matinalilor Răzvan Simion şi Dani Oţil. Artistul, alături de noul lui band cu care evoluează în concerte, the BANDits

Jorge le-a făcut o surpriză imensă prezentatoarelor de la Antena 1 Andreea Berecleanu, Simona Gherghe şi Mirela Boureanu Vaida, dar şi matinalilor Răzvan Simion şi Dani Oţil. Artistul, alături de noul lui band cu care evoluează în concerte, the BANDits, a intrat pe neaşteptate în platourile emisiunilor de la Antena 1 pentru a le conlinda pe vedetele postului de televiziune.

Periplul lui a început de dimineaţă când şi-a făcut apariţia surpriză în cadrul matinalului Neaţa cu Răzvan şi Dani. Jorge a cântat “O, ce veste minunată” şi le-a invitat pe scenă pe doamnele aflate în public pentru a dansa alături de el.

image

La prânz, solistul şi-a făcut apariţia surpriză în platoul reality show-ului “Mireasă pentru fiul meu”. Jorge a întrerupt discuţiile aprinse din platou şi a adus pacea şi bucuria cântând şi un medley de piese internaţionale specifice sărbătorilor de iarnă şi dansând alături de prezentatoarea TV, însărcinată în şapte luni, şi de concurenţii show-ului.

Apoi, a venit rândul ca Simona Gherghe să fie surprinsă în timpul emisiunii “Acces Direct”. Chiar înainte de a anunţa pauza publicitară, vedeta s-a trezit în platou cu Jorge şi membrii bandului său cântând un colaj de colinde internaţionale. Simona a dansat alături de Jorge şi de asistenta emisiunii, Iuliana Luciu, intrând în atmosfera frumoasă a sărbătorilor de iarnă.

image

Seara, Jorge i-a făcut Andreei Berecleanu o mare surpriză. Imediat după ce a încheiat Observatorul de ora 19 şi a ieşit din emisie, artistul şi membrii trupei sale şi-au făcut apariţia în platoul de ştiri şi a interpretat live un colaj de colinde pentru frumoasa prezentatoare. Andreea a intrat în joc şi a cântat în duet cu talentatul cântăreţ, căruia i-a şi făcut fotografii cu telefonul mobil pentru a avea amintire aceste momente speciale.

image

Jorge a colindat în acea zi şi alte locaţii, de la mall-uri până la birouri ale unor companii, aducând spiritul sărbătorilor mai aproape de cei care au avut ocazia să îl asculte cântând live. Artistul are în prezent un band cu nouă instrumentişti, alături de care pune în scenă show-uri live de excepţie.Recente pe Ok! Magazine

nicole kidman, tom cruise jpg
Printul Nikolai al Danemarcei la 23 de ani (2) jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg