J.R a dus povestea din serialul Dallas şi în viaţa reală! Cum era fiica lui Larry Hagman să fie violată din cauza celebrului său tată

9 noiembrie, 2021
4 duf2 jpg jpeg

A câştigat faima cu rolurile de succes din serialele „I Dream of Jeannie” şi „Dallas”, dar viaţa lui particulară era departe de perfecţiune. Larry Hagman a făcut din viaţă o petrecere continuă, nu i-a păsat de nimeni şi de nimic.

Actorul din Dallas a dus o viaţă dublă şi a păstrat multe secrete. Hagman avea multe iubite şi obişnuia să le aducă acasă pentru cine în familie şi, potrivit fiicei actorului, Kristina, ajungeau să petreacă goi în jacuzzi.

Când actorul din „Dallas” s-a stins,multe dintre iubitele lui s-au prezentat pentru a-l jeli şi a-l onora. Una dintre ele i-a mărturisit Kristinei că Hagman a fost unul dintre cei mai importanţi bărbaţi din viaţa ei. Hagman avea Sindromul Peter Pan, un termen folosit în psihologie pentru a descrie un adult imatur din punct de vedere social. Întâmplător, mama lui Hagman, celebra actriţă Mary Martin, era cel mai bine cunoscută pentru rolul din „Peter Pan”.

Fiica lui Larry a făcut câteva dezvăluiri despre comportamentul distructiv al tatălui său din spatele motto-ului „nu-ţi face griji, fii fericit”, asta pentru a înţelege mai multe despre viaţa actorului. Hagman nu a vrut să aibă imaginea unui dependent sau a unui alcoolic, deoarece publicitatea negativă l-ar fi costat scump. Drept urmare, a continuat să fie perceput de public ca tipul drăguţ, mânat de onestitate şi bunătate.

Într-un memoriu şocant, „The Eternal Party: Understanding My Dad, Larry Hagman , The TV Star America Loved to Hate ”, scris împreună cu Elizabeth Kaye, fiica lui Hagman, Kristina, dezvăluie că tatăl ei era un alcoolic şi un drogat iresponsabil. Pasionat de LSD, actorul şi-a implorat fiica să ia droguri cu el şi a compromis siguranţa copiilor săi până când au fost aproape de o tragedie. Fiica starului recunoaşte că a fost la un pas să fie violată de un alt actor din cauza tatălui său.

Kristina Hagman scrie că, atunci când avea 15 ani, la mijlocul anilor 1980, părinţii i-au lăsat pe ea şi pe fratele ei de 11 ani în grija şoferului lor, timp de o săptămână, iar ei au plecat din oraş. John nu era genul de tip care să ştie ceva despre îngrijirea copiilor.

Într-o după-amiază, Hopper a apărut neinvitat cu două femei şi cu John Paul Getty III, în vârstă de 18 ani. Larry Hagman îl cunoştea pe Hopper prin cel mai bun prieten al său, Peter Fonda, dar nu socializase cu el de peste un deceniu. Casa actorului din Malibu era însă cunoscută de purtătorii de vicii, pentru că aici te puteai bucura de o “excursie cu LSD”, deoarece Hagman era pasionat de asta. Petrecerile pe care actorul le dădea aici erau pline de alcool şi droguri, aşa că li se dusese vestea.

Kristina a încercat, fără succes, să se plângă lui John de oaspeţii zgomotoşi., dar bărbatul erat „încântat să-i aibă în preajmă” .

În timp ce fata căuta un loc mai liniştit în casă, Hopper a început să o urmărească. La început a spus că vrea să îi vorbească. Dar când ea a spus nu, actorul le-a spus prietenelor sale, chiar în faţa ei: „Du-o în jacuzzi. Vreau s-o am”.

“Am simţit imediat că, dacă rămâneam, ceva rău mi se va întâmpla. Am ştiut imediat că trebuie să ies din casă”. Kristina a scăpat de femeile care o urmăreau urcându-se pe acoperiş de la fereastra băii, a sărit într-un copac şi a urcat în maşina părinţilor ei. 

Când le-a povestit părinţilor ce s-a întâmplat atunci când s-au întors acasă, Hagman i-a promis că va avea grijă de Hopper, dar anii au trecut şi nu s-a întâmplat nimic. Kristina a concluzionat că soluţia tatălui ei a fost o poveste inventată pentru a-l speria pe Hopper.

“Oamenii se plimbau prin casă în orice moment al zilei şi al nopţii şi, pe măsură ce mă apropiam de pubertate, am învăţat să spun bărbaţilor beţi şi drogaţi să iasă din camera mea”.

Maj şi Hagman au fost maeştri în arta imaginii publice şi au susţinut multă vreme eticheta de „familie fericită”, dar relaţia lor cu copiii a fost una disfuncţională. 

Stilul de viaţă generos şi anii cu mult alcool aveau să îl coste în cele din urmă pe faimosul acor. Până în 1995, JR a făcut ciroză şi a avut nevoie de un transplant de ficat. La un an după operaţie, a decis să pledeze pentru cauza transplantului de organe care i-a salvat viaţa. Poate că de vină a fost educaţia lui sau relaţia tulbure cu cea care i-a dat viaţă, dar Kristina explică în carte că tatăl ei nu şi-a cerut niciodată scuze pentru vreo faptă greşită:

„Tatăl meu nu şi-a cerut niciodată scuze pentru nimic, chiar şi atunci când a greşit. Dar, în orele dinaintea morţii, când eram singură cu el în camera lui de la spital, mi-a cerut iertare”.

Starul a murit în noiembrie 2012, la vârsta de 81 de ani, după ce a pierdut lupta cu cancerul.

„El a îmbrăţişat sexul, drogurile şil rock-and-roll-ul epocii şi aşa a trăit până la sfârşitul zilelor sale”, scrie Kristina. „Când a murit la vârsta de optzeci şi unu de ani, frigiderul lui era plin de brownies cu marijuana”.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetMoni jpg
Alexandru Arsinel
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
tatoiu3 facebook jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg