Juan Carlos și "obsesia" pentru Corinna Larsen: detaliul care a speriat-o pe amanta lui

11 aprilie, 2024

Fostul suveran spaniol a făcut o mare pasiune pentru femeia de afaceri nemțoaică, pe care o copleșea cu atenția sa.

Fosta amantă regală încă are povești picante de dezvăluit. FOTO: Getty Images
Fosta amantă regală încă are povești picante de dezvăluit. FOTO: Getty Images

Cu câteva luni înainte ca Regele Juan Carlos să abdice, prin primăvara anului 2014, vizitele sale la Londra au devenit o constantă. Motivul? Era îndrăgostit. Deși era căsătorit cu Regina Sofia, cu care avea și trei copii, dintre care unul era succesorul său la tron, Felipe, Juan Carlos făcuse o mare pasiune pentru o nemțoaică pe care o cunoscuse în anturajul său regal. Corinna Larsen făcuse și ea parte dintr-o familie cu titlu nobil, însă atunci era divorțată și trăia la Londra, unde împărțea custodia cu al doilea ei fost soț, Prințul Casimir de Sayn-Wittgenstein-Sayn. Un fapt care l-a determinat pe suveran să găsească o casă în apropierea femeii de afaceri.

De menționat faptul că Regele Spaniei avea la dispoziție nu o casă cumpărată, ci primită ca „dar umil” de la sultanul Omanului! Acest lucru a fost dezvăluit de Larsen într-unul dintre episoadele podcastului său, „Corinna and the King", în care a explicat faptul că locuința londoneză era un penthouse cu cinci etaje pe care sultanul l-a cumpărat cu suma uriașă de 50 de milioane de lire sterline, aproximativ 67 de milioane de euro.

Deși simpatia era reciprocă, Corinna Larsen nu a fost deloc amuzată de faptul că Juan Carlos s-a mutat la doar 20 de minute de casa ei: „A fost un pic deconcertant pentru mine, pentru că m-am gândit: „Doamne, nu-l lăsa să se mute aici; va trebui să mă ocup de această problemă o dată pentru totdeauna"", a povestit ea în podcastul său.

Și nu doar că se insinua în apropierea casei ei, dar suveranul spaniol își dorea ca noua sa locuință să arate exact ca a ei: „Regele Juan Carlos a venit la mine și mi-a spus: "Vreau să fie ca apartamentul tău din Londra, vreau aceiași designeri de interior și vreau să arate ca și casa ta". În acel moment am început să mă îngrijorez puțin în legătură cu nivelul de obsesie pe care îl atingea", a mai spus Corinna Larsen.

Pe Larsen o speria și faptul că tatăl lui Felipe al VI-lea era obișnuit să primească daruri exorbitante, sub formă de case ori distracții: „El a cerut întotdeauna ajutorul monarhilor bogați, în special al celor din Orientul Mijlociu. Regele Hussein al Iordaniei i-a dăruit o vilă în Spania, Familia Regală saudită i-a dăruit iahtul său... Acest lucru s-a întâmplat pe tot parcursul domniei sale, timp de peste 40 de ani. Întotdeauna a depins de generozitatea altor oameni, iar alți monarhi s-au gândit întotdeauna la el ca la cineva cu mai puțini bani, dar cu multă putere", a declarat femeia de afaceri.

Penthouse-ul de lux al emeritului a fost scos la vânzare în 2016, anul în care s-a încheiat idila cu Corinna Larsen. Potrivit publicației „El Confidencial”, sultanul a primit 33 de milioane de lire sterline pentru vânzare, bani care au ajuns la Juan Carlos sub formă de numerar. Totodată, actualul proprietar al imobilului, Guo Wengui, cunoscut pentru faptul că se laudă cu stilul său de viață pe rețelele de socializare, este urmărit penal pentru că ar fi fraudat investitorii cu fondurile pe care le-a folosit pentru a finanța proprietățile de lux pe care le-a cumpărat în New York. O spirală a fraudei și corupției greu de urmărit și decapitat.

FOTO: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg