Jucătoare de top la BCR Ladies Open Romania

30 iunie, 2011
dsc 4677 1 jpeg

Organizatorii turneului internaţional feminin de tenis, care se va desfăşura între 18 şi 23 iulie, la Academia de Tenis Herăstrău, au anunţat că sunt aşteptate să participe în competiţie 5-6 jucătoare din Top 100 WTA.

Organizatorii turneului internaţional feminin de tenis, care se va desfăşura între 18 şi 23 iulie, la Academia de Tenis Herăstrău, au anunţat că sunt aşteptate să participe în competiţie 5-6 jucătoare din Top 100 WTA.

„De asemenea, avem şanse reale să vină măcar o jucătoare din primele 50”, a declarat Marius Comănescu, directorul turneului, la conferinţa de presă de joi, 30 iunie.

Organizat prin colaborarea dintre Federaţia Română de Tenis (FRT) şi partenerul său de tradiţie, Banca Comercială Română, BCR Ladies Open Romania pune la bătaie premii în valoare de 100.000 de dolari. Iar preşedintele FRT a anunţat în cadrul conferinţei de presă că s-au făcut, prin instituţia pe care o conduce, „demersurile pentru ca Open Romania să devină primul turneu feminin de categoria WTA din ţara noastră”.

Special pentru acest eveniment, până pe 14 iulie, în Herăstrău se va amenaja un complex cu opt terenuri. Arena centrală va fi ridicată în jurul terenului 9 din cadrul Academiei de Tenis Herăstrău şi va avea 1.700 de locuri. Terenul 1 va fi amenajat în locul celui actual, ca şi terenul 3, ambele fiind prevăzute cu o tribună laterală, cu o capacitate de 300 de locuri fiecare.

image

La competiţie şi-au anunţat deja participarea româncele Simona Halep (dublu finalistă de turneu WTA, fostă câştigătoare la Roland Garros junioare), Elena Bogdan (fostă finalistă la Roland Garros junioare), Raluca Olaru (finalistă de turneu WTA, fostă finalistă la Roland Garros junioare) şi Irina Begu (finalistă de turneu WTA). Ultimele două au fost prezente şi la conferinţa de presă, alături de şapte fetiţe, tinere jucătoare de tenis, pentru a promova campania „Tenis. O nouă atitudine”, ce susţine redescoperirea adevăratelor valori ale sportului alb (află mai multe pe www.bcropen.ro). Fii alături de fete la cel mai important eveniment de acest gen desfăşurat vreodată în ţara noastră!

image

Foto: MPGRecente pe Ok! Magazine

Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg
Denis Motans PNG
Sophia Loren 88 jpg
banner cristina cioran png
Mariah Carey, Getty (4) jpg
Romanita Iovan, sexy la 59 de ani   Instagram (10) jpg
Rihanna si ASAP Rocky, pictorial in 4 cu copiii   Instagram (10) jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg