Julia Fox descrie cu lux de amănunte organul intim al lui Kanye West! Ranchiuna vine în toate măsurile

24 noiembrie, 2022
julia fox kanye west penis1 jpg

După numeroasele conflicte pe care le-a provocat, aducându-și pierderi masive și iremediabile în buget, Kanye West s-a retras puțin să se gândească la ce va face de acum în viață.

Kanye West Foto profimedia 0728707184 jpg

Dar cum lumea mondenă îi simte lipsa, fosta sa iubită a fost invitată la o emisiune de divertisment, ocazie cu care a vorbit despre... penisul rapperului american.

julia fox kanye west penis jpg

Se știe deja că bărbații de culoare sunt ceva mai dotați decât albii la capitolul prohab. Și, după cele spuse de Julia Fox, Kanye nu stă rău deloc, pentru amatoarele de senzații tari.

Foarte descriptivă, Julia Fox a acceptat să detalieze dimensiunea organului intim al lui Kanye West. Și pare-se c-ar fi în jur de 30 de centimetri, scrie publicația PageSix, care a și încărcat interviul pe Youtube.

Moderatoarea emisiunii era mai mult decât entuziasmată de deschiderea Juliei spre asemenea detalii și a început cu o exagerare, și-a deschis brațele cât a putut de mult, întrebând-o: ”Așa de mare o are?”

julia fox kanye west emisiune jpg

Julia Fox s-a amuzat copios și i-a zis să mai micșoreze distanța. Și uite așa, din aproape în aproape, Ziwe a ajuns la o dimensiune de aproximativ 30 de centimetri. Julia Fox i-a spus atunci: ”Da, cam așa de mare o are!”. Gazda emisiunii, foarte încântată de informație, a exclamat: ”Dumnezeule!”.

Pe lângă dotarea generoasă la capitolul părți intime, Julia Fox a dezvăluit încă un avantaj pe care l-a obținut din relația cu Kanye West: hainele. Actrița și-a cumpărat multe haine.

Moderatoarea i-a dat replica: ”Nu mă așteptam să spui asta.”

Julia Fox a avut o relație pasageră cu Kanye West, n-a durat mai mult de două luni. Diva a mărturisit în urmă cu puțin timp că a făcut-o din solidaritate cu Kim Kardashian, în speranța c-o va scăpa de insistențele fostului soț.

Julia Fox a afirmat că rapperul a căutat-o primul. Că i-a scris numeroase mesaje, până ca ea să accepte să se cupleze cu el.

 "Sunt sigură că mai are sentimente pentru Kim şi asta e normal, este uman", spunea Julia Fox despre Kanye West, la începutul relației lor scurte. "Dar mai ştiu şi că acum este cu mine. Şi asta este tot ce contează. Eu îl numesc iubitul meu, iar el spune că sunt iubita lui", explica ea atunci, adăugând că relaţia lor a evoluat organic, natural. "Timpul va aşeza lucrurile, veţi vedea. Oamenii comentează şi văd lucrurile într-un fel, dar nu ştiu ce conversaţii avem noi doi în intimitate", spunea Julia Fox la podcastul lui Alex Cooper, "Call Her Daddy". 

Foto: Capturi Youtube și Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kris Jenner, GettyImages (2) jpg
Brooke Shields, GettyImages (8) jpg
FotoJet Tom și Suri jpg
iulia si mihai albu jpg
Carmen Iohannis si Jill Biden la Casa Alba 2024   instagram (4) jpg
Hailey Bieber este însărcinată
Mihai Albu are cancer (1) jpg
Akshata Murty, Profimedia (1) jpg
Dominic West în rolul Regelui Chales, The Crown, Profimedia jpg
Tommy Hilfiger și Dee Ocleppo Hilfiger, GettyImages (5) jpg
Shakira, GettyImages (4) jpg
Keith Urban și Nicole Kidman, GettyImages (3) jpg
Jennifer Lopez, Met Gala, GettyImages (2) jpg
FotoJet Met 2024 jpg
George Ivașcu    FOTO PRO TV (1) jpg
Vedete care sărbătoresc Paștele ortodox jpg
FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg