Julia Roberts a aflat un secret copleșitor de familie! Actrița nu este deloc cine credea că este

13 ianuarie, 2023
Julia Roberts alb negru, Getty (4) jpg

La 55 de ani, i s-a dat lumea peste cap. Actrița din ”Frumușica” a acceptat să participe la o emisiune intensă, care i-a investigat arborele genealogic și i-a dat un răspuns la care nu se aștepta.

”În căutarea rădăcinilor tale” este o emisiune super interesantă, care te poate pune în situații nebănuite, exact ca cea prin care a trecut Julia Roberts.

Actrița a aflat că numele său nu este tocmai Roberts, întrucât stră-stră-bunica ei, Rhoda Suttle Roberts a avut o aventură cu un bărbat căsătorit după ce soțul său, Willis Roberts, a murit.

Julia Roberts secret jpg

”Săpând în arhivele ținutului Georgia, am descoperit că în 1850, Rhoda s-a căsătorit cu Willis Roberts,” a explicat Dr. Henry Louis Gates Jr.

Deși Julia îi poartă numele lui Willis, acesta a murit în 1864, cu 10 ani înainte ca Rhoda să-l nască pe străbunicul Juliei, John. Iar asta duce la o singură concluzie. Cu ajutorul arhivelor ADN și a cercetărilor genealogice, Gates a descoperit că Willis nu poate avea nicio legătură de rudenie cu starul din “Notting Hill”. ”Era mort”, o asigură istoricul pe actriță.

Julia Roberts este mută de uimire și întreabă cu un glas stins: ”Deci eu nu sunt o Roberts?”.

Secretul Juliei Roberts jpg

Mergând pe firul descoperirilor, se pare că Julia este legată de un domn pe nume Henry McDonald Mitchell Jr., i-a explicat profesorul universitar.

”Deci noi suntem Mitchells?”, a realizat, cu uimire, Julia Roberts. Și, după spusele specialiștilor, se pare că arborele genealogic așa atestă. Julia este o Mitchell.

Și asta nu e tot. Gazda de la ”În căutarea rădăcinilor tale” i-a mai dezvăluit actriței că Henry era căsătorit cu o femeie pe nume Sarah, cu care avea 6 copii, atunci când se vedea și cu stră-stră-bunica Juliei Roberts.

Actrița a mărturisit: ”Sunt în șoc, nu-mi vine să cred.” Cu toate acestea, nu dorește nicio modificare și a decis că va rămâne Julia Roberts, așa cum se simte și cum o știe toată lumea.

Foto: Capturi Youtube/GettyRecente pe Ok! Magazine

Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg