Julia Roberts a aflat un secret copleșitor de familie! Actrița nu este deloc cine credea că este

13 ianuarie, 2023
Julia Roberts alb negru, Getty (4) jpg

La 55 de ani, i s-a dat lumea peste cap. Actrița din ”Frumușica” a acceptat să participe la o emisiune intensă, care i-a investigat arborele genealogic și i-a dat un răspuns la care nu se aștepta.

”În căutarea rădăcinilor tale” este o emisiune super interesantă, care te poate pune în situații nebănuite, exact ca cea prin care a trecut Julia Roberts.

Actrița a aflat că numele său nu este tocmai Roberts, întrucât stră-stră-bunica ei, Rhoda Suttle Roberts a avut o aventură cu un bărbat căsătorit după ce soțul său, Willis Roberts, a murit.

Julia Roberts secret jpg

”Săpând în arhivele ținutului Georgia, am descoperit că în 1850, Rhoda s-a căsătorit cu Willis Roberts,” a explicat Dr. Henry Louis Gates Jr.

Deși Julia îi poartă numele lui Willis, acesta a murit în 1864, cu 10 ani înainte ca Rhoda să-l nască pe străbunicul Juliei, John. Iar asta duce la o singură concluzie. Cu ajutorul arhivelor ADN și a cercetărilor genealogice, Gates a descoperit că Willis nu poate avea nicio legătură de rudenie cu starul din “Notting Hill”. ”Era mort”, o asigură istoricul pe actriță.

Julia Roberts este mută de uimire și întreabă cu un glas stins: ”Deci eu nu sunt o Roberts?”.

Secretul Juliei Roberts jpg

Mergând pe firul descoperirilor, se pare că Julia este legată de un domn pe nume Henry McDonald Mitchell Jr., i-a explicat profesorul universitar.

”Deci noi suntem Mitchells?”, a realizat, cu uimire, Julia Roberts. Și, după spusele specialiștilor, se pare că arborele genealogic așa atestă. Julia este o Mitchell.

Și asta nu e tot. Gazda de la ”În căutarea rădăcinilor tale” i-a mai dezvăluit actriței că Henry era căsătorit cu o femeie pe nume Sarah, cu care avea 6 copii, atunci când se vedea și cu stră-stră-bunica Juliei Roberts.

Actrița a mărturisit: ”Sunt în șoc, nu-mi vine să cred.” Cu toate acestea, nu dorește nicio modificare și a decis că va rămâne Julia Roberts, așa cum se simte și cum o știe toată lumea.

Foto: Capturi Youtube/Getty



Recente pe Ok! Magazine

fiice de vedete colaj jpg
Georgina Rodriguez Crristiano Ronaldo Instagram webp
Alexandra Bădoi   Instagram jpg
Petronela Rotar jpg
Cher Richard Abouzaki, la Chefi la cuițite   Antena 1 (3) jpg
FotoJet Dive jpg
Céline Dion în Los Angeles, Instagram (2) png
vedete modeste colaj jpg
colaj vedete MINA jpg
Victoria, David Beckham  jpg
Christine Boisson, actrița din filmul erotic Emmanuelle   profimedia 0226532462 jpg
Nicole Kidman, incendiară în Babygirl, Profimedia (6) jpg
Gerard Piqué și Clara Chía, Profimedia jpg
angelina jolie akala profimedia jpg
Michael Newman Foto Getty Images (1) jpg
vedete la debut colaj jpg
Angelina Jolie, Akala  foto   GettyImages jpg
Kaia Gerber, Zoe Saldana, Kim Kardashian si Nicole Kidman printre vedetele la Academy Museum Gala   Profimedia jpg