Julia Roberts, abuzată de tatăl vitreg. Suferinţa îndurată de celebra actriţă. Motes are acum o relaţie cu un alt bărbat

25 octombrie, 2021
8 julia jpg jpeg

A cucerit lumea cu zâmbetul ei impecabil, talentul actoricesc şi personalitatea fermecătoare, dar această zeiţă fără vârstă a trăit cândva într-o atmosferă greu de tolerat, s-a confruntat cu frica şi ura.

Julia Roberts a început să joace la o vârstă fragedă. Treptat, a câştigat tone de fani şi are admiraţia colegilor ei, precum şi recunoaşterea cuvenită din partea industriei cinematografice. Viaţa ei nu a fost însă una uşoară şi ascunde multe drame.

Julia poate părea femeia care le are pe toate - o carieră de actorie înfloritoare care a rezistat testului timpului şi o familie fericită cu soţul ei, Danny Moder, şi cei trei copii ai lor, Hazel, Henry şi Phinnaeus. Cu toate acestea, în spatele strălucirii pe care o vedem, ea trecut odată printr-o perioadă grea.

Părinţii Juliei au divorţat când actriţa era doar un copil, iar ea a fost lăsată în grija mamei şi a tatălui vitreg pe când avea doar 5 ani. A crescut îngrozită, dispreţuind bărbatul pe care mama ei îl iubea datorită comportamentului său. Fratele ei, Eric Roberts, un actor distins, şi-a descris tatăl vitreg drept un „ciudat”, care îşi abuza şi teroriza copiii aflaţi în grija lui.

Eric, care s-a mutat din casa familiei din Smyrna, Georgia, la scurt timp după a doua căsătorie a mamei sale, a dezvăluit că a fost rănit de gândirea constantă şi de teroarea cu care se confruntau surorile sale, Julia şi Lisa, acasă. O sursă a dezvăluit că cel de-al doilea soţ al lui Betty era un alcoolic care îşi arăta furia faţă de soţia sa şi de copiii ei în certuri urâte. Obişnuia să spargă totul atunci când se înfuria, iar odată a zdrobit walkman-ul Juliei de perete.

Julia era atât de intimidată de comportamentul îngrozitor al tatălui ei vitreg, încât se ascundea la prietenii ei pentru a scăpa de atacurile de acasă.

Vorbeşte cu greu despre vremurile de atunci, spune doar că se temea şi dispreţuia bărbatul care a agresat-o şi a abuzat-o. Această dezvăluire a fost făcută  în biografia ei din 2004, scrisă de James Spada.

Când s-a confruntat cu afirmaţiile, Julia a explicat că, din respect pentru mama şi sora vitregă, Lisa, s-a abţinut să vorbească despre părintele abuziv. Mama Juliei, Betty, a divorţat de tatăl vedetei, Walter Grady Roberts, care, la câţiva ani de la despărţire, pe când avea doar 44 de ani, a murit de cancer la gât. La mai puţin de un an de la încheierea primului mariaj, Betty s-a îndrăgostit de Motes, un bărbat cu 11 ani mai mic, care lucra într-un anticariat. Povestea lor a durat 11 ani, dar femeia a mărturisit că a fost cea mai mare greşeală din viaţa ei.

Motes e acum homosexual

De atunci, Motes a abandonat familia Roberts şi duce o viaţă discretă. El stă nu prea departe de ceea ce a fost acasă pentru el şi pentru familia Roberts. Bărbatul are o altă orientare sexuală acum şi locuieşte cu partenerul său de sex masculin, Timothy Raasch.

De-a lungul anilor, aceste acuzaţiile ale copiilor Roberts nu au fost respinse de Motes, care a ales să păstreze tăcerea. Cu toate acestea, ameninţă că va scrie o carte pentru a dezvălui adevărul din perspectiva lui. Nancy Motes a fost singurul copil din căsătoria lui Betty cu Motes. Din păcate, a fost  găsită moartă în cadă , în 2014. la vârsta de 37 de ani, din cauza unei supradoze de droguri. Această ştire i-a zguduit pe fraţii Roberts. 

Eric a fost zdrobit şi a povestit cum s-a luptat cu abuzul de droguri, dar, din fericire, a reuşit să scape de acest viciu după ce a primit ajutorul de care avea nevoie. Starul are o fiică, Emma Roberts, cu prima sa soţie, Kelly Cunningham, iar în prezent este căsătorit cu Eliza Roberts.

Sora lui, Lisa, este actriţă şi a apărut în filme precum „I Love Trouble”, „Sex and the City” şi a lucrat ca producător executiv la unele dintre producţiile surorii ei – „Extraordinary Moms” şi „Jesus”. Henric Hristos.” De asemenea, este căsătorită şi trăieşte fericită cu soţul ei de mulţi ani, Tony Gillan.

În ciuda trecutului lor dur, fraţii Roberts au găsit un sens în viaţă şi continuă să îi inspire pe alţii prin talentul lor.Recente pe Ok! Magazine

Pamela Anderson, Profimedia jpg
Smiley   Culoarea ta (3) jpg
8 dicaprio profimedia 0497558825 jpg jpeg
Brigitte Macron jpg
la premiera filmului Hai, Romania (1) jpg
HELLO CHEF   SEZONUL 7   Diana Munteanu 5 jpg
Bradley Cooper (3) jpg
Naomi Campbell și Mohammed Al Turki GettyImages 1358842872 jpg
Ilinca Vandici si Teo Trandafir Follow us! Kanal D2 jpg
Iuliana Tudor foto Marius Baragan 88264c jpg
Diana Șucu a creat  mărțișoare origami cu copii 2
Miranda Kerr a nascut (2) jpg
Shogun 1 jpg
Ella Blue, fiica lui John Travolta  profimedia 0848785430 jpg
Rishi Sunak GettyImages 1242176390 jpg
Margot Robbie și Brie Larson la SAG Awards GettyImages jpg
Barbra Streisand   GettyImages 2036602579 jpg
image png