Julia Roberts, desemnată cea mai frumoasă femeie din lume în 2017

20 aprilie, 2017
gettyimages 530970036 jpg jpeg

Au trecut 27 de ani de când Julia Roberts interpreta rolul principal în filmul "Frumuşica" şi încă a rămas, în viziuna multora, o femeie de o frumuseţe fără cusur. Iată că actriţa primeşte pentru a cincea oară titlul de cea mai frumoasă femeie din lume, din partea revistei People, deşi poate nici ei nu-i vine să creadă: "Sunt flatată", declara după aflarea veştii.

Aşa arăta Julia în 2000. ( Getty)

De fapt, Roberts i-a luat de mult faţa unui alt actor celebru - George Clooney, declarat şi el cel mai sexy bărbat în viaţă, de două ori. Cu privire la acest titlu, Roberts a glumit: "Voi menţiona asta în felicitarea mea de Crăciun pentru familia Clooney, de anul acesta".

Julia juca în 1990 în "Pretty Woman". ( Instagram)

Actriţa avea doar 23 de ani când a apărut pentru prima dată pe coperta revistei, ca cea mai frumoasă femeie, în 1991. "Am fost suficient de mare pentru a fi votată la acest nivel de popularitate?", a spus Julia glumind. La acea vreme, s-a simţit "adorabilă şi naivă şi atât de fericită să fie invitată la petrecere". Actriţa a fost onorată să primească acelaşi titlu şi în 2000, 2005 şi 2010. Cu toate acestea, ea admite că se luptă în fiecare zi cu lipsa de încredere în sine.

Aşa arată la vârsta de 49 de ani. (Getty)

"Oamenii spun: <<Când s-a lansat Pretty Woman, probabil că viaţa ţi s-a schimbat>> Adevărul este că eram plecată din oraş când a apărut filmul.  << Pretty Woman a ieşit în acest weekend şi a făcut atât de mulţi bani>>  şi m-am gândit: <<Sunt mulţi bani? Este asta bine? Este minunat? Nu ştiam.>> "

Actriţa a fost desemnată Cea mai frumoasă femeie din lume în 2017.

Roberts este căsătorită de 14 ani cu directorul de imagine Danny Moder şi are trei copii, gemenii Hazel Moder şi Phinnaeus Moder, de 12 ani, şi fiul Henry Moder, 9 ani.

Foto: Getty, Instagram, Coperta revista PeopleRecente pe Ok! Magazine

nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg