Julia Roberts și-a lansat prima colecție de bijuterii. Actrița a colaborat cu casa de lux Chopard

15 martie, 2024

„Ne-am simțit atât de bine aducând la viață acest set splendid de bijuterii”, spune frumoasa actriță despre piesele din colecția Chopard & Julia Roberts, realizate dintr-un smarald rar de 6.225 de carate.

Julia Roberts la lansarea colecției sale de bijuterii cu Chopard, la Chateau Marmont, Los Angeles, Getty Images (2) jpg

Julia Roberts la lansarea colecției sale de bijuterii cu Chopard, la Chateau Marmont, Los Angeles, Getty Images

Într-un cadru elegant, de lux, interpreta celebrului rol ”Pretty Woman” a optat pentru o ținută în alb și negru, foarte stilată și clasică: cămașă albă supradimensionată cu nasturi, fustă midi neagră cu volane și o curea neagră din piele lăcuită, toate din colecția Carolina Herrera toamna-iarnă 2024. De asemenea, actrița a etalat toate cele trei piese ale colecției de bijuterii ce-i poartă numele.

În cinstea colaborării cu celebra casă, Julia Roberts s-a pozat și cu Caroline Scheufele, Co-Președintele și directorul de creație al mărcii Chopard.

Reprezentanta casei și actrița au organizat o cină festivă spectaculoasă, pentru a celebra noua linie de bijuterii ce poartă numele divei, prima sa colecție Haute Joaillerie 𝑪𝒉𝒐𝒑𝒂𝒓𝒅 𝒙 𝑱𝒖𝒍𝒊𝒂 𝑹𝒐𝒃𝒆𝒓𝒕𝒔.

Julia bijuterii jpg

Vedeta este ambasador al brandului de lux încă din 2021.

Julia Roberts, Chopard PNG

”Încă ne gândim la diamantul galben de peste 100 de carate pe care l-a purtat la Festivalul de Film de la Cannes în 2022!”, amintește publicația People.

Julia Roberts la Cannes, 2022, Getty Images jpg

În cadrul unei cine intimă la Château Marmont din L.A., chiar înainte de Oscaruri, actrița și Caroline Scheufele, Co-Președintele și directorul de creație al mărcii Chopard și-au celebrat parteneriatul. Colecția Chopard x Julia Roberts s-a dezvoltat dintr-un smarald incredibil de rar de 6.225 de carate, care a fost descoperit într-o mină din Zambia în 2021. Chopard a achiziționat piatra și a numit-o „Chopard Insofu” („insofu” înseamnă elefant în Bemba, limba nativilor din regiune).

Vedete de top precum 𝐄𝐥𝐭𝐨𝐧 𝐉𝐨𝐡𝐧 și alți invitați de seamă au putut admira noua colecție constând într-un set incredibil „Haute Joaillerie” care cuprinde 𝐮𝐧 𝐜𝐨𝐥𝐢𝐞𝐫, 𝐮𝐧 𝐢𝐧𝐞𝐥 𝐬̦𝐢 𝐨 𝐩𝐞𝐫𝐞𝐜𝐡𝐞 𝐝𝐞 𝐜𝐞𝐫𝐜𝐞𝐢 𝐢̂𝐦𝐩𝐨𝐝𝐨𝐛𝐢𝐭̦𝐢 𝐜𝐮 𝐩𝐢𝐞𝐭𝐫𝐞 𝐝𝐞𝐫𝐢𝐯𝐚𝐭𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐟𝐚𝐢𝐦𝐨𝐬𝐮𝐥 „𝐈𝐧𝐬𝐨𝐟𝐮 𝐄𝐦𝐞𝐫𝐚𝐥𝐝”.

Cu tăietura și textura sa extrem de rară, smaraldul Insofu reflectă 𝐚𝐛𝐨𝐫𝐝𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐢̂𝐧𝐝𝐫𝐚̆𝐳𝐧𝐞𝐚𝐭̦𝐚̆ 𝐚 𝐌𝐚𝐢𝐬𝐨𝐧 𝐂𝐡𝐨𝐩𝐚𝐫𝐝, care – urmărind o piatră brută de la mine până la creațiile finale ale bijuteriilor – garantează trasabilitatea totală a acestei bijuterii unice.

𝐀𝐜𝐭𝐫𝐢𝐭̦𝐚 𝐉𝐮𝐥𝐢𝐚 𝐑𝐨𝐛𝐞𝐫𝐭𝐬 𝐚 𝐟𝐨𝐬𝐭 𝐢𝐦𝐩𝐥𝐢𝐜𝐚𝐭𝐚̆ 𝐚𝐜𝐭𝐢𝐯 𝐢̂𝐧 𝐜𝐫𝐞𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭𝐞𝐢 𝐜𝐨𝐥𝐞𝐜𝐭̦𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐛𝐢𝐣𝐮𝐭𝐞𝐫𝐢𝐢 𝐬̦𝐢 𝐬-𝐚 𝐢𝐧𝐬𝐩𝐢𝐫𝐚𝐭 𝐝𝐢𝐧 𝐠𝐢𝐮𝐯𝐚𝐢𝐞𝐫𝐞𝐥𝐞 𝐭𝐫𝐚𝐝𝐢𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐞 𝐢𝐧𝐝𝐢𝐞𝐧𝐞, 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐚 𝐩𝐮𝐧𝐞 𝐢̂𝐧 𝐯𝐚𝐥𝐨𝐚𝐫𝐞 𝐜𝐮𝐥𝐨𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐧𝐬𝐚̆ 𝐚 𝐬𝐦𝐚𝐫𝐚𝐥𝐝𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐩𝐫𝐢𝐧 𝐜𝐨𝐦𝐛𝐢𝐧𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐥𝐨𝐫 𝐜𝐮 𝐫𝐮𝐛𝐞𝐥𝐥𝐢𝐭𝐞 𝐬̦𝐢 𝐭𝐮𝐫𝐜𝐨𝐚𝐳.

Turcoazele sunt, de altfel, 𝐩𝐫𝐞𝐟𝐞𝐫𝐚𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐚𝐜𝐭𝐫𝐢𝐭̦𝐞𝐢, pietre care au urmărit-o pretutindeni de-a lungul vieții, iar cu ajutorul acestora, Roberts și-a insuflat propria personalitate în realizarea acestor creații în colaborare cu Chopard.

Animată de trio-ul de jazz al lui Jason Pelsey într-un cadru complet floral, cina a inclus o prezentare de modă spectaculoasă care combină cele mai recente creații Haute Joaillerie din atelierele Chopard cu colecția Couture a lui Caroline. Seara a continuat până la primele ore ale dimineții, cu muzică selectată atent de DJ Michelangelo.

Foto: Getty Images & Chopard



Recente pe Ok! Magazine

Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg